بچه ها من خودم دوست دارم ازدواجم بر اساس عشق اتفاق بیوفته و اول عاشق هم بشیم بعدا ازدواج کنیم...ولی چند وقته احساس میکنم اونایی ک ازدواج سنتی کردن توی ازدواجشون موفق ترن و اونایی ک مدرن ازدواج کردن رفته رفته نسبت به هم عادی شدن...می خوام بدونم شما ها کدوم ازدواجو پیشنهاد میکنید؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سه سال دوست پسر قصد ازدواج داشتم ولی سنتی مورد خوب اومد .ب دوست پسرم گفتم بیا جلو ولی گفت خانوادم گفتن فعلا نه هیچی نداری منم گفتم پس بسلامت .سنتی ازدواج کردم خداروشکر عقلم زود ب دادم رسید
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خیلی ها رو دیدم باهم یه مدت دوست بودن بعد بی اعتمادی به وجود اومده ک از کجا معلوم قبل من با کسی نبوده باشی😐😐البته استثنا هم وجود داره ک خوب و خوش زندگی میکنن
من مدرن ازدواج كردم. ازدواجاى سنتى و غير سنتى هر دو به يك اندازه مى تونن موفق باشن. من خودم سنتى رو نمى پسندم.. وقتى كسى رو دوست ندارى ديگه ازدواج واسه چيه؟
بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...