2777
2789
عنوان

بابام همش میگه میرم

159 بازدید | 5 پست

امروز خواهرم کنکور داشت برای اینکه بابام ببرش بهش گفتیم یه. دعوا درست شد بعد همیشه تو دعوا میگه میرم میرم خواهرم گفت خب برو ولی اگر ننه(مادربزرگ)فوت کرد برنگرد 

آخه واسه عمم ساعت سه صبح راه میفته می‌ره شهرستان(شش ساعت راهه، دادگاهی داره و همیشه ۹اونجاست)اما ما رو تا تهران نمی بره در صورتی که فقط دو ساعت راهه

بعد امروز بردش اما خب نمی‌خواستم دعوا بشه 

بعد فکر می‌کنه ما دوسش نداریم همش میگه منو دوست ندارید 

حالا من تصمیم گرفتم بیشتر بهش توجه کنم 

ولی نتیجه گرفتم به هر کی بیشتر بی محلی کنی بیشتر میاد سمتت حالا نمی‌دونم چه کنم 

از اونور هم میگم بی محلی کنم بعدها پشیمون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه زن و شوهری هست که میگن زن هرچقدر ناز کنه مرد بیشتر بهش توجه می‌کنه .... 

آخه رابطه پدر و دختری رو با زن و شوهر یکی میکنید ؟ ...

حالا یک مدت بیشتر بهش توجه کن ... وقتی گفته دوستم ندارید یعنی توجه شما بچه ها رو میخواد ... 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

رابطه زن و شوهری هست که میگن زن هرچقدر ناز کنه مرد بیشتر بهش توجه می‌کنه .... آخه رابطه پدر و دختری ...

والا همین تصمیم و گرفتم تا وقتی که اون تاپیک و دیدم که گفت زنگ میزنم شوهرم حالشو بپرسم الان موقع دعوا گفته حالم بد میشه وقتی زنگ میزنی والا منم ترسیدم

والا همین تصمیم و گرفتم تا وقتی که اون تاپیک و دیدم که گفت زنگ میزنم شوهرم حالشو بپرسم الان موقع دعو ...

بابا منم میگم که زن و شوهر یک دنیا با رابطه پدر و دختر فرق می‌کنه ... هروقت بابات خونه میاد لباسشو خودت اتو کن ..‌ یا مثلا هروقت خونه میاد بهش بگو خسته نباشی و براش یک استکان چایی بیار ... تو هم خون باباتی هرکاری هم که بتونی پدرت دلش نمیاد باهات بد رفتاری بکنه ... خودتم که میگی اعتراف کرده و گفته بچه هام دوستم ندارن. 

...

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها