2777
2789
اخی یاد چندین سال پیش خودم افتادم اولین جای که شروع به کار کردم فروشگاه لباس نوزاد بود دبیرستان بودم ...

سابقه فروشندگی لباس زنانه دارم ولی بچگانه نه سایز بندی داره صاحب کارم میگه اروم حرف میزنی مغازش تازه باز شده میخواد با مغازه های کناری رقابت کنه کرایه مغازش هم سی تومن هست کلا اینجوریه میخاد هیچ مشتری دست خالی نری هر مشتری نگاه می‌کنه پیش خودش نمیگه شاید پنسند نکرده یه جوری میخاد بچسبونه به مشتری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابقه فروشندگی لباس زنانه دارم ولی بچگانه نه سایز بندی داره صاحب کارم میگه اروم حرف میزنی مغازش تازه ...

اره خب من تو یه پاساژ که کلا مختص به وسایل کودک بود کار میکردم(جم سنتر) 

باید راه بیاین خیلی اذیت میکنن سر لباس کودک

سر جنس و اندازه و همه چی

اره خب من تو یه پاساژ که کلا مختص به وسایل کودک بود کار میکردم(جم سنتر) باید راه بیاین خیلی اذیت میک ...

صاخب کاره یه پسر نوجوانیه چون تازه باز کرده گیر به همه چی میده کلا بطوری رفتار می‌کنه انگار من چیزی بلد نیستم سایزا دستم نیست و یه چند وقتی هست کار نکردم قیمت یادم نمیمونه