2777
2789

خانوادگی میان قبلا بهم اعتراق کرد عاشقمه همشم هم ب پروپاچم میپیچید منم فک میکردم واقعیه ولی اصلا وا ندادم بعدش یکی از اشناهامون فهمید چسبید بهش اونم باهاش رفت تو رابطه منم دیگه هیچی نگفتم قبلشم درمورد این دختره زیاد گفته بود ک چ عفریته ایه ولی باز باهاش رل زد ی سری نشونه های دیگه هم داره ک گیجم میکنه نسبت ب حسش کلا  ولی الان انگار میونشون شکرابه خلاصه نمیدونممم امشب خونه ما دعوتن میخوام چشش دربیاد چیکار کنم چطوری رفتار کنم چی بپوشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تخمدانت حساب کن. اصلا نبینش. چشم تو چشم نشو. ـ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فامیلین مگه؟چرا خونتون دعوتش کردین

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

به تخمدانت حساب کن. اصلا نبینش. چشم تو چشم نشو. ـ

نمیدونم کاملا مث همیشه پرانرژی باشم ادب و رعایت کنم سلام کنم ولی چش تو چش نشم اخه پذیرایی هم با خودمه نمیدونم میگم مطمئنا خیلی نگام میکنه وقتی سنگینی نگاهشو حس کردم منم نگاش کنم تا از رو بره یا چییی

اره فامیله

تیپ بزن به همه لبخند بزن جز اون قیافه نگیر براش طوری رفتار کن که اصلا انگار نیست و نمیبینیش

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

شیک،متین،با وقار، زیبا، تو چشم برو، خاص محل نده یه جور رفتار کن انگار بعد از سلام دیگه وجود نداره

واسه پذیرایی تعارفش کنم برنداشت یا نه؟ اخه مامانشم حس دفعه قبل خیلی بد رفتار کردم باهاش اخرش مادرش با اخم رفت

عجبا خب چرا براش کلاس گذاشتی دختر ؟؟الانم دنبال جلب توجهی ازش ؟,

من کلاس نزاشتم عزیزم کاملا میشناسمش حتی خودش نشون داده چ ادم هولیه بعدشم ب من ک اعتراف کرد صبحش با اون دختره رفته بود من چیکار میکردم خب هرچند ب هرحال نمیخواستمش اما بهم برخورده خب

نمیدونم کاملا مث همیشه پرانرژی باشم ادب و رعایت کنم سلام کنم ولی چش تو چش نشم اخه پذیرایی هم با خودم ...

اصلا نگاهشم نکن.. چون میگه این حتما بهم هنوز حس داره دوباره برم براش دون بپاشم.. داداش نداری پاشه کمک کردن؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!