2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف مامانم منطقیه

77 بازدید | 8 پست

من با همکلاسیم حدود ۳ماهه در ارتباطم و هردو دانشجوی ترم یک پزشکی ایم و همسن هستیم(۱۹،۲۰ساله) و تو این سه ماه ی شناخت کلی ازش پیدا کردم و فهمیدم که پسر خوبیه و رفتم به مامانم گفتم که من با این پسر در ارتباطم و قصدم باهاش جدیه اما نه الان،چون سنمون پایینه.مامانم گفتن من فقط به این شرط می‌ذارم ارتباط داشته باشین که نهایتا تا یکسال دیگه این ارتباط از نوع دوستی تموم بشه و جدیش کنین و منم ب دوستم پیام دادم و اونم موافقت کرد(خودش پیشنهاد داد به مامانم بگم و اونم خواهرش که ۲سال ازمون بزرگتره در جریان رابطه هست)...الان مامانم میگه به دوستت بگو اونم ب خانوادش بگه که اگه مخالف بودن همین الان کات کنین نه یکسال دیگه تازه پسره ب خانوادش بگه و اونا مخالفت کنن.....اگه هستین  پست بعدی بقیشم بنویسم

خوبه که به مامانت گفتی فک نکنم مخالفت کنن چون هردو پزشکی میخونین معلومه موافقت میکنن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما ۲۰ ساله مامانتون هستین، و مامانتون ۴۰ الی ۵۰ ساله شماست

حرف مادرتون منطقیه میخواد پسره سو استفاده نکنه چون پسرا میتونن سو استفاده کنن اینطوری که مادرتون گفته راه سو استفاده کمتر میشه و از طرفیم ارزش و جایگاه و احترام شما به عنوان دختر بهتر حفظ میشه هرچند که یک سال هم به نظرم زیاده  دو سه ماهه میشه یک شناختی رسید.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
چه مادر زرنگ و با سیاستی 👌🏻

بنظرتون خیلی زود نیس؟از نظر اداره یک خونه هم من و هم دوستم شرایطشو داریم ینی جوری نیستیم ک‌ نتوانیم از پس کارامون بربیایم اما درآمدی نداریم و دوتامون مشاوریم،خانواده ها هم هردو از نظر مالی تقریبا مثل هم و متوسط رو به خوبن و از نظر اعتقادی اینا هم شبیه هم هستیم

اما زوده واقعا😓ولی مامانم اینطور میگه و گفت بعدش میریم پیش ی مشاور خوب و ازش راهنمایی میگیری که چطور رابطتو پیش ببری

سلام شما ۲۰ ساله مامانتون هستین، و مامانتون ۴۰ الی ۵۰ ساله شماستحرف مادرتون منطقیه میخواد پسره سو اس ...

دقیقااا مامانم همینو گفتن

گفت من خیلی کنار میام میگم یکسال وگرنه ۶ماهه هم میشه به شناخت رسید😅

خوبه که به مامانت گفتی فک نکنم مخالفت کنن چون هردو پزشکی میخونین معلومه موافقت میکنن

خانواده اونا من فقط از ی نظر میگم شاید مخالفت کنن اونم اینکه خواهر دوستم ۲سال از ما بزرگتره و اونم پزشکی میخونه و دوستم بچه دومه و همچنین ۲۰سالشه،شاید خانوادش بگن نه هنوز سنت کمه و درآمد نداری و...

وگرنه از بقیه نظرا خانواده ش بهونه ای برای مخالفت ندارن 

بنظرتون خیلی زود نیس؟از نظر اداره یک خونه هم من و هم دوستم شرایطشو داریم ینی جوری نیستیم ک‌ نتوانیم ...

خوشبحالت مادر خوبی داری 

زود نیست خوبه دو سال دوست باشین بعدش برین برای ازدواج