2777
2789

دو دقیقه اومدم بخوابم بعد ظهر مگه همسایه پایین و بچه هاش گذاشتن 😐😑

از وقتی اومدن تقریبا ۶ ماهی میگذره من همیشه ب خاطر اینکه دوتا بچه تقریبا نزدیک ب هم داره وقتی سر و صدا میکردن مراعات میکردم و هیچی‌ نمیگفتم و زنگ‌ نمیزدم بهشون 

ولی واقعااا زنه هیچییی حالیش نیست 

از صبح ک بیدار میشن جیغ و داد و گریه تا شب ک میخوابن حالا این ب کنار 

روزایی که بچه ها صدا نمیدن زنه ساعت ۶ و نیم صبح خدا شاهده بلند میشه ب جارو زدن و آبمیوه گیر روشن کردن و نمیدونم چی آسیاب کردن 

اخههههه ۶ صبح؟

هیچ احمقی ۶ صبح جارو میزنهههههه؟ 

همسایه آزار ب تمام معنا هستن 

الانم بچه اسپیکر برده بود با آخرین ولوم تو حیاط بزن و برقص راه انداخته بودن ، ساعت ۴ عصر اخه مردم آرامش و آسایش میخوان یکم تربیت کنید بچه هاتون رو چه وضعشه😫

نمیتونم بخوابم از دستشون همش سر درد هستم 

شما هم حق داری ولی اونم حق داره صبح زود باید به کاراش برسه دوتا بچه پشت هم سخته واقعا 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم حق داری ولی اونم حق داره صبح زود باید به کاراش برسه دوتا بچه پشت هم سخته واقعا

عزیزم این دقیقا همسایه آزاری هست 

اون میتونه ۶ صبح لباسشویی رو روشن کنه یا ظرف هاشو بشوره یا لباس مرتب کنی و خیلی کارای دیگه 

اخه ۶ صبح کی جارو برقی روشن میکنه ، حتی بچه های خودشم خوابن این ساعت

عزیزم چرا تذکر نمیدین ؟حق دارین ناراحت باشین ناراحتیتون و قاطعانه عنوان کنید شعورم خوب چیزیه اگه کسی نمیتونه بچه اشو کنترل کنه اپارتمان نشینی براش مناسب نیست رعایت حال دیگران و کردن تو اپارتمان ضرورت داره واقعا 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

عزیزم این دقیقا همسایه آزاری هست اون میتونه ۶ صبح لباسشویی رو روشن کنه یا ظرف هاشو بشوره یا لباس مرت ...

بله حق دارید

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزم چرا تذکر نمیدین ؟حق دارین ناراحت باشین ناراحتیتون و قاطعانه عنوان کنید شعورم خوب چیزیه اگه کسی ...

اخه میگم شاید واقعا دوتا بچه توی این سن داشتن سخته 

ولی اونا هم اصلااا رعایت ما رو نمیکنن

تازه ما طبقه بالا هستیم و اینطوری از دستشون زار هستیم 

کاش یا برا ما تمدید نکنه امسال یا برا اینا

نمی‌تونه از پسشون بر بیاد و تربت کنه دنیا نیاره گلم

مردم باید بخاطر اینکه اون دوتا بچه داره بسوزن و بسازن 

آخه آروم حرف زدن و کار کردن بده مگه؟؟

اتفاقا شخصیت و فرهنگت رو میبره بالا

اخه میگم شاید واقعا دوتا بچه توی این سن داشتن سخته ولی اونا هم اصلااا رعایت ما رو نمیکننتازه ما طبقه ...

اینطور نیست عزیزم بچه داشتن اونم دوتا کم سن سخته اما ایشون خودش و از مسئولیت تربیت راحت کرده ،شمام با سکوتتون بهش این اجازه رو میدین یه بار که عاصی شدین تماس بگیرین یا برین در خونشون تذکر جدی و قاطع بدین که خسته شدین از الودگی صوتی ای که ایجاد میکنن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا