2777
2789

بچها کسیو دیدید که مثلا درس دبیرستانش ضعیف باشه بعد بره ازاد حسابییی درس بخونه و موفق بشه؟یا کلا هرکی از دبیرستان ضعیف باشه دانشگاهم ضعیفه؟!

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان دیگه آزاد رشته هایی که با کنکور قبول میشن هم رتبه خوب میخواد هم مدرکشون معتبره

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

من کارشناسی آزاد گرفتم توی یک شرکت خصوصی معتبر بدون پارتی استخدام شدم و تمام حقوقمو دادم اقساط ملک چون مجرد بودم کامل خرج قسط ملک کردم.اگه همون آزادم نمی‌رفتم الان چادرنشین بودم

خیلییییی زیاد خیلی 

همکارای همسرم که کار خوب دارن تو‌ابرلن 

کلی از بچه هایی که الان مهاجرت کردن و پذیرش مستر و دکترا گرفتن اینجا دانشگاه آزاد درس خونده بودن

یکی از دوستای همسرمم لیسانسشو آزاد فوقشو بین الملل خونده بود 

الان استاد دانشگاه و رییس دپارتمان  اقتصاد یکی از دانشگاها تو نیوزلند هست 

عزیزم ازت یه سوال دارمبا معدل کتبی ۱۱ و معدل کل دیپلم ۱۷میشه رفت دانشگاه ازاد رشته های بدون کنکور مث ...

والا گلم من دقیق اطلاع ندارم تحقیق کنید

خیلییییی زیاد خیلی همکارای همسرم که کار خوب دارن تو‌ابرلن کلی از بچه هایی که الان مهاجرت کردن و پذیر ...

واووووووو چجوری استاد دانشگاه نیوزلند شده؟😍

خیلی درسش خوبه؟اقاست یا خانم؟