2777
2789

من الان ۱۶ هفته و ۴ روزم 

علائمم ایناس چیزای ترش و شور میخورم تهوع آنچنانی نداشتم که حالم بد شه فقط هفته های اول یکم داشتم صبحا 

یکمم از بوی مرغ بدم میومد ولی درکل اوکیم و همه چی میخورم.معذرت میخوام رابطه هم دوست ندارم .سینه هام از اول سنگین و دردناک شدن و بچه هم سمت چپه ۱۵ هفته سونو دادم ضربان قلبش ۱۴۲ بود و دکتر گف پاهاش و باز نمیکنه بیضه رو ببینم ولی احتمال ۷۰ درصد پسره چون برجستگی میبینم 

نظر شما چیه 

با افتخار ترکم 😁

من دوبار بارداریم تقریبا شبیه شما بودم و پسر هستند هردو 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفت هفتمه ب شور و ترش علاقه دارم سینه هامم اوایل بزرگو دردناک بود الان ولی نع زود رنج شدم تهوع هم گاهی شدید گاهی هم اصلا نیس چند هفته پیش صورتم چهار پنج تا جوش زد الان صافه صافه

با احمق ها بحث نمیکنم😌

علائم‌شما چیه؟ چندهفته رفتی سونو

شیرینجات ...خستگی..تهوع ...همه میگفتن اینا علام دخترن ‌ولی چندین جا دیدم گفته بودن رشد موها صورتمون زیاد شده برای منم اینجوریه....۱۸ هفته انومالی رفتم مشخص شد....اگه ویار ت فرق داره با دوتا قبلی حتما پسره چون من سر اولی که دختر بود با الان خیلی فرق میکنه