2777
2789

واقعا از دل و جون مایه میزاره به ما درس توضیح میده 

هزار بار هم اگر بچه‌ها بخوان بازم توضیح میده 

ولی تنها بدی‌ای که داره امتحاناش هست خیلی اذیتمون میکنه و خیلی میپیچونه 

هرچی هم میگم میگن من طبق بخشنامه و قوانین آموزش‌وپرورش عمل میکنم

مثلا یکیش اینجوریه که ما الان پودمان 5 قراره امتحان بدیم ایشون از پودمانای قبل هم هم سوال میدن (پودمانا به هم مرتبطه یعنی یک بخشش توی پودمان 1 هست ادامش تو پودمانای بعدی) بعد ما وقتی توی امتحان مسئله رو تا قسمت پودمان 4 پیش رفتیم این نمره هیچ تاثیری برای پودمان پنجی که داریم امتحان میدیم نداره 

نمیدونم چرا خب سوال میدن و وقت امتحان هم میگیرن

با اینکه  مسئله‌های داخل کتاب اصلا اینجوری نیست یعنی اینکه از پودمانای قبل چیزی باشه 

واقعا مشکلیه که امتحانا اینطور پیچیده میشه. به نظر میاد استاد خیلی داره طبق قوانین پیش میره و به همون قوانین هم پایبنده. اما خب میتونه یه چیز رو روشن‌تر توضیح بده یا یکم راحت‌تر پیش ببره. اما چون امتحانا از پودمانای قبلی هم سوال میدن، یه نوع پیچیدگی میشه که می‌تونه آدمو اذیت کنه. اگه مشکلت با این شیوه امتحان گرفتن ادامه داره، شاید بهتر باشه با استاد صحبت کنی و درخواست کنی که یه رویکرد راحت‌تر داشته باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!