2777
2789
عنوان

علاقه ای دیگه به ازدواج ندارم

125 بازدید | 10 پست

قبلا خیلی خیلی برام مهم بود الان ک سنم بالا رفته اصلا دیگه حال و حوصلشو ندارم واقعا میگم حوصله چالش جدید توی زندگیم رو ندارم و عاشق هم نمیشم از مردها بدم میاد. ب نظرتون من مقصرم؟ وقتی جوون‌تر بودم که جور نشد الانم نمیخوام حوصله ندارم دیگه… میدونم در نهایت آخر عمر شاید پشیمون بشم اما خداییش من سهی خودمو کردم برام جور نشد. دیگه حوصله گشتن برای پیدا کردن مرد خوب رو ندارم …

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالتونه مگه اگ با ادن خوب آشنا بشین این فکرا میره

واقعا ادم خوبی دور و برم نمیبینم … شاید یه سریاشون خوب باشن اما مورد پسندم نیستن از همه لحاظ ازم پایین تر هستن چون سنم بالاست بهم پیشنهاد میدن 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

ازدواج خوبه اما با مرد درست تر اگر ازدواجت اشتباه باشه طلاق می‌کشه اگر درست باشه تا آخر عمرت خوشبختی ...

دیگه چ میشه کرد وقتی قسمت نبوده نمیشه ب زور برم مردم رو خفت کنم بیاید با من ازدواج کنید قبلا خیلی میگشتم الان دیگه دلم نمیخواد کلا

واقعا ادم خوبی دور و برم نمیبینم … شاید یه سریاشون خوب باشن اما مورد پسندم نیستن از همه لحاظ ازم پای ...

ممکنه اونی که قسمت شماست دور و برتون نباشه فعلا. قحطی آدم خوب نیست. بنظرم هنوز موقعش نشده 

دیگه چ میشه کرد وقتی قسمت نبوده نمیشه ب زور برم مردم رو خفت کنم بیاید با من ازدواج کنید قبلا خیلی می ...

... چی بگم منم طلاق میگرفتم مثل تو میگفتم دیگه واقعا نمیشه به آدما اعتماد کنم آدمای خوبم فقط انگشت شمارن و اونا خوبان هم ممکنه بعد ها بد باشن 

این جز نفرین دنیوی که بر سما میاد هیچی نیست

متوجه منظورت نشدم..🤔