2777
2789
عنوان

همون کیک کوچیک سه طبقه ک گفتم ده تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 50 پست
من عصری کیک میخرم😢 البته فرهنگیان خیلی دوره به ما

نون خامه ای مرکزیه گلم خودم فرهنگیانم

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون خامه ای مرکزیه گلم خودم فرهنگیانم

ها مرکزی

مرکزی هم خیلی دوره و خبلی ترافیک

من بهارم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

فكر كنم سه تا كاپ كيكه كه روي هم گذاشتن و دورشو با خامه آستركشي كردن، البته يه همچين چيزي رو تو اينستا تو يه پيج خارجي ديدم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
میدان مرکزی؟؟ کجاش؟؟؟

دقیقا دور میدون مرکزی قنادی نون خامه ای

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
فكر كنم سه تا كاپ كيكه كه روي هم گذاشتن و دورشو با خامه آستركشي كردن، البته يه همچين چيزي رو تو اينس ...

اره خیلی کوچیکه

ها مرکزی مرکزی هم خیلی دوره و خبلی ترافیک من بهارم

شرمندم ببخش عکس گذاشتم 😔

شرمندم ببخش عکس گذاشتم 😔

حالا از محل خودمون میخرم غصه نخور

تولد شوهرت مبارک

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
کدام فرهنگیان؟ ۲؟

نه یکم 

کجای کرمانشاس روله؟

میدان مرکزی اون قسمت که کنارش فروشگاه آبزیان داره 

دلم خواست بگم شوهرم بیاره😅

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
حالا از محل خودمون میخرم غصه نخور تولد شوهرت مبارک

فدای تو شاد باشی

من عصری کیک میخرم😢 البته فرهنگیان خیلی دوره به ما

اگه بهاری برو پانیذ

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌