2777
2789

خیابون پرررررررر هووووووول پرررررررر ادم چشم چرون خاک هر چی مزرعس تو سرشون متاهلا خیلی عووضی شدن بخداااا خیلی چخبره به کجا میخواید برسید هولا 😐🤌

امروز تو بازار یه مرده بچه شیش ماههش بغلش بود اومد تو داروخونه نگام کرد حالت صورتش عوض شد 😐من نگاش نکردم روکو برگردوندم شمارشو انداخته بود تو جیب کنار کولم 😐✊ 

اومدم بیرون دیدم خواستم برم تو پورش کنم برگشتم نبودش 😐✊

زنه طفلکش همه چی تموم مهربون از اونایی بودن که فکر کردی زندگیشون عاشقانش😐

باز پیرمردا از همه ی اینا کثیف ترن 

خاک برسرشون کنن معلوم نیست میخان به کجا برسن 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووفف

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

درس میگی ولی دخترای هول هم زیاد شدنبنظرم باز مردا ی خجالت حالیشون میشه ولی دخترا همونم حالیشون نمیشه ...

حققق واقعا حق

زمانی دخترا حیا داشتن الان اکثریت رو میدن به مردا و پسرا 

هولشون کردن

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

منکه واقعا میترسم برم خیابون دیگه 

مامان بزرگم می‌ره پیاده روی به اون پیره زنم رحم نمیکنن 

خیلی کثیف شدن خیلییییی

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃