2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایشگاه والا بین تپه تلوزیون و چهارراه چنچنه کارش توی رنگ و مش و کوتاهی عالیه. من همیشه اونجا میرم

ارایشگاه الهام فلکه گاز به سمت چهار را چنچنه سمت راست کچه اولی یا دومی اونو میگی 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
چن میگیره؟

نمیدونم عزیزم. من خیلی وقت پیش مش کردم از قیمتای جدیدش خبر ندارم. ولی کارش رو گارانتی میکنم. فکر کنم یه کم زیاد میگیره ولی کار تمیز تحویل میده

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  

ارایشگاه نازی داخل فضیلت کارش حرف نداره هرکی رفته راضی بوده، ولی گرون میگیرن

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
ارایشگاه الهام فلکه گاز به سمت چهار را چنچنه سمت راست کچه اولی یا دومی اونو میگی 

آرایشگاه الهام واس ابرو کار صدیقه خانوم حرف نداره یه مدت میرفتم پیشش، خیلی زن خوبیه 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢