2777
2789
عنوان

برتر دانستن اقوام مختلف ممنوع

91 بازدید | 14 پست

جایی که زندگی میکنم هم ترک هست هم لر هست هم عرب هست هم زبان های کوچکتر دیگه و با همه ای این اقوام ارتباط داشتم و میدونم:

نه زیبایی به قومیت هست نه استعداد نه فرهنگ نه حتی هر ویژگی دیگه 

تو همه ی این اقوام هم آدم خوب دیدم هم بد هم هم زیبا هم کمی متفاوت تر هم با استعداد هم ویژه تر

مراسم ها و رسم و رسوم هر کدوم در حد خودش زیبا و منطقی بوده،هر قومی هم شیوه ی صحبت و گویش خودش رو داره که به جای خودش قشنگه

پس لطفا رعایت کنید و تخریب یا تحسین بیش از حد نکنید به جای اینکار خود آدم ها رو در نظر بگیرید نه قومیت یا ماه تولد یا سن و.... ❤️🌱

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

ایران با همه اقوامش قشنگه، برای دفاع از اون خون همه اقوام و مذاهب و ادیان در کنار هم ریخته شده، دوستش داریم و هواشو داریم و به کسی جرات جسارت نمیدیم❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به چقدر دوست داشتم مراسم هرقومی رو شرکت کنم هرکدوم زیبایی و سنت خاصی رو نشون میده کاملا درست میگی ...

مراسم همه رو غیر کرد ها دیدم جاتون خالی😅

قربونت💕

ایران با همه اقوامش قشنگه، برای دفاع از اون خون همه اقوام و مذاهب و ادیان در کنار هم ریخته شده، دوست ...

درسته 👌🥰

نظر شما محترم و کاملا درسته ولی نباید از اون ور بوم هم بیوفتیم قوم گرایی و دفاع از قومیت در همه جای این کره ی خاکی هست ولی تا زمانی که کار مفیدی باشه و به بقیه آسیب نرسونه خیلی هم خوبه.

قوم ها برتری نسبت به هم ندارند ولی به معنی این نیست یه کورد از رقص کوردی و زبان کوردی تعریف نکنه و همینطور به معنی این نیست یه تورک از تاریخ باشکوه ترکها در هزار سال اخیر ایران صحبتی نکنه.

درباره ی استعداد و ظاهر و بقیه چیزا هم که گفتید قومیت تاثیر داره بی تاثیر نیست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

نظر شما محترم و کاملا درسته ولی نباید از اون ور بوم هم بیوفتیم قوم گرایی و دفاع از قومیت در همه جای ...

نه عزیزم منظور من تخریب کردن یک قوم بود یا مقایسه دو یا چند قوم و برتر دونستن اون از بقیه قوم ها طوری که به قوم های دیگه بربخوره و باعث ناراحتی بشه

خب از اونجایی که زیبایی تعریف خاصی نداره و استعداد هم بعد های زیادی داره فکر نکنم اصلا بشه این مورد رو مقایسه قرار داد

نه عزیزم منظور من تخریب کردن یک قوم بود یا مقایسه دو یا چند قوم و برتر دونستن اون از بقیه قوم ها طور ...

بله حق با شماست تخریب و مقایسه حرکت خیلی زشت و نژادپرستانه ای هست. قوم برتر نداریم هر قومی قابل احترامه میانگین منظورم بود بعضی جوامع میانگین ضریب هوشیش زیاده مثلا اونایی که چینی ژاپنی کره ای هستن از نژادی ان که ضریب هوشی قوی داره ولی دلیل نداره بگیم بقیه کند ذهن هستن منظورم اینجوری بود

بله حق با شماست تخریب و مقایسه حرکت خیلی زشت و نژادپرستانه ای هست. قوم برتر نداریم هر قومی قابل احتر ...

اها درسته👌

من فکر کردم از میان اقوام های ایرانی مثل کرد و عرب و... میگین😅

اها درسته👌من فکر کردم از میان اقوام های ایرانی مثل کرد و عرب و... میگین😅

اگه با دقت نگاه کنیم اقوام داخل ایران هم تفاوت های خیلی زیادی دارند درسته یک ملت حساب میشن ولی بعضی وقتا تفاوت قومیتی انقدر زیاده که میتونیم دو گروه کاملا تفکیک شده حساب کنیم چطوری که ژاپنی مثال زدم با مثلا فرانسوی فرق داره توی ایران هم یه ترک با یه عرب زمین تا اسمون همه چیشون فرق داره زبان مادری فرهنگ ها سنت ها و .... اینا تاثیر زیادی میزاره توی میانگین افراد

اها درسته👌من فکر کردم از میان اقوام های ایرانی مثل کرد و عرب و... میگین😅

تو ایران هم چون هیچ آماری نیست که قومیت ها رو تفکیک کنه معمولا میانگین بین عرب و کرد و ترک و ... را حساب میکنن وگرنه من خودم کاملا اینو لمس کردم یه قومیت از نظر ذهنی به مراتب بالاتر از یه قوم دیگس

تو ایران هم چون هیچ آماری نیست که قومیت ها رو تفکیک کنه معمولا میانگین بین عرب و کرد و ترک و ... را ...

من اینو حس نکردم با تنها قومی که از نزدیک در ارتباط نبودم کردها بودن بقیه اما استعداد هاشون شاید تو یک زمینه ضعیف بود اما تو زمینه دیگه بهتر بودن

من اینو حس نکردم با تنها قومی که از نزدیک در ارتباط نبودم کردها بودن بقیه اما استعداد هاشون شاید تو ...

یعنی شما میگی بین عرب و ترک و ... هیچ تفاوتی نیست؟ مثل اینه که بگیم چینی ها با آلمانی ها فرق ندارن

یعنی شما میگی بین عرب و ترک و ... هیچ تفاوتی نیست؟ مثل اینه که بگیم چینی ها با آلمانی ها فرق ندارن

تفاوت برتر ساختن نه

تفاوت های برتری بین افراد هست نه قومیت ها

ببینید همون چین و کره و فلان هم خیلی از مورد هاش به خاطر روش های متفاوت تربیتی و آموزشش و موارد دیگه هست...اگه همین موارد تو کشورهای دیگه انجام بشه پیشرفت ها ممکنه همینقدر باشه