2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر بگم ربطی به تاهل و تجرد نداری دعوام نمیکنی؟این احساس بعد از یه سنی سراع ادما میاد

نه چرا دعوات کنم 😊میفهمم که خیلیا تو رابطه هم احساس تنهایی میکنن ولی یه روزایی به شدت دلم یه همدم میخواد 

شرایطش پیش نیومد اتفاقا اصلا آدم سخت گیری نبودم تو مسائل مالی اما هیچ وقت نشد

سنت الان برای ازدواج خوبه بیشتر تو اجتماع باش دوست من توی 38 سالگی از طریق تور های طبیعت گردی و مسافرت هوایی ک می‌رفت با ی آقایی ازدواج کرد خیلی راضیه 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

سنت الان برای ازدواج خوبه بیشتر تو اجتماع باش دوست من توی 38 سالگی از طریق تور های طبیعت گردی و مساف ...

ناامید نیستم برای ازدواج ،اما به وقتایی از اینکه تا الان این انفاق نیفتاده دلگیرم ،ممنونم عزیزم