2777
2789
عنوان

چرا برای لاغری میگن پزشک خوبه

109 بازدید | 14 پست

من تجربه دوبار لاغری و دارم و پیش دکتر هم رفتم 

و نظر شخصیم اینه دکتر فقط پول دور ریختن 

تنها چیزی که کمک کننده و همه چیز اراده خود فرد وگرنه بهترین برنامه هم باشه وقتی اراده نباشه چه فایده

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️

درسته ولی رژیم باید تحت نظر دکتر باشه

الکی خو مدرک نمیدن 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اراده باشه و برنامه نباشه انگار ماشین داری ولی سوییچ برا روشن کردنش نداری باید پیاده بری

رطب خورده کِی منع خرما کند؟

شما که خودت دکتر رفتی اثرشو دیدی نمیشه بگی اثر نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دقیقا فقط اراده مهمه. منم دوبار دکتر رفتم  یبار با اراده خودم و کالری شماری ۳۰ کیلو کم کردم.  موضوع دیگه هزینه هایی که دکترا میتراشن 🤦🏻‍♀️ من سری دوم همین بهمن ماه بود رفتم برای هر ماه ویزیت ۴۰۰ تومن هر برنامه ۵۰۰ تومن  برنامه اش یچیز عادی بود که خودم میدونستم اگه کم بخورم سالم بخورم خب لاغر میشم دیگه چه نیازیع هر ماه ۴۰۰ تومنم بدم دیگه نرفتم پیشش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
دقیقا فقط اراده مهمه. منم دوبار دکتر رفتم یبار با اراده خودم و کالری شماری ۳۰ کیلو کم کردم. موضوع ...

دقیقا حرف من همینه 

دقیقا حرف من همینه

خواهر شوهر منم امد پیشش بیشتر از یهفته ادامه نداد منم ۷ کیلو امدم پایین بعدش دیگه بیخیال شدم ضمن اینکه برنامه دکترا خیلی دقیق باید باشه مثلا مهمونیی مسافرتی یا اصلا شرایط پخت اون غذا نباشه بیچاره میشی رسما کل رژیمت خراب میشه بهترین راه لاغری کالری شماریه  من بهترین نتیجه رو ازش گرفتم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خواهر شوهر منم امد پیشش بیشتر از یهفته ادامه نداد منم ۷ کیلو امدم پایین بعدش دیگه بیخیال شدم ضمن این ...

چند بودی و چند شدی گلم 

روزی چندتا کالری میخوردی

چند بودی و چند شدی گلم روزی چندتا کالری میخوردی

من یبار ۸۵ بودم شدم ۵۵ ۱۲۰۰ گاها ۱۰۰۰  بعد زایمانم دوباره چاق شدم ۹۱ شدم بعد با کالری شماری شدم ۸۲ بعدش زیر نظر پزشک  شدم ۷۴ الانم بین ۷۴ و ۷۲ بالا پایین میشم امروز شروع کردم باز خدا بخواد تا شهریور بشم ۶۰

من یبار ۸۵ بودم شدم ۵۵ ۱۲۰۰ گاها ۱۰۰۰ بعد زایمانم دوباره چاق شدم ۹۱ شدم بعد با کالری شماری شدم ۸۲ ب ...

ایشالا گلم 

افرین به اراده ات😍❤️

ورزشم داشتی یا فقط رژیم

ایشالا گلم افرین به اراده ات😍❤️ورزشم داشتی یا فقط رژیم

سری اول باشگاه میرفتم بعد زایمانم نه زیاد گاها ورزش گاها پیاده روی