2777
2789

سلام یه پیاز متوسط ریز نگینی سرخ کن . گوشات باهاش تفت بدهدذ حدی که فقط رنگش تغییر کنه لپه رو بشور بریز ولی تفت نده دیگ لپه رو لپه هم هر نفر یک و نیم قاشق تا دو قاشق ی چوب دارچین خاسی بندا آخر سر در بیار میتونی یه ها هم بندازی  . آب جوش تصفیه بریز تا جایی که فقط روی گوشت هارو بپوشونه . ۴ الی ۵ ساعت میپزه. نیم ساعت آخر نمک نصف قاشق غذا خوری بریز یا کم تر. که شور نشع تست کن کم بود بریز. رب هم سه قاشق غذا خوری بریز و یه قاشق آب لیمو اگ کم بود دو قاشق . میتونی لیمو عمانی هم از نیم ساعت قبل خیس کرده باشی ک اضافش کنی البته دونه هاش در بیار تلخ نشه‌ آب گرمم باشه . زیرشم از همون اول کم بده تا لعاب بندازه.۵ دقیقه اخر پخت میتونی دو قاشق زعفران غلیظ بریزی بزاری ۵ دقیقه بعد زیرش خاموش کنی . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز