2777
2789
عنوان

خانما بیبی چک از چه روزی مشخص میشه

107 بازدید | 23 پست

از چند روز بعد موعد؟؟؟و اینکه صبح ناشتا باید استفاده بشه؟؟هیچ علائم پریودی ندارم دیروز موعدم بودم 

فقط دیشب خیلی خفیف

غذاهم اصلاااا نمیتونم بپزم حالم بهم میخوره عجیب

ده روز قبل از پریودی علایم ‌داشتم مثل کمر درد تهوع و سردرد عجیب

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨بهش رسیدم و بیبی چکم مثبت شد👶🏻دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت فقط همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من از ۴ روز قبل موعد نشون داد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

همون روز موعد هم معلوم میشه ولی ممکنه منفی کاذب هم بشه 

صبح ناشتا بهتر نشون میده 

علایم پریودی و بارداری اون اوایل معلوم نیست فرقش 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

منو بعد گذشت سه روز نشون دادهم آز و هم بی بی چک

عه پس نشون میده منم صبر کنم پس

هیچ علایمی ندارم قبلا موقع پریوپی سی… هام درذ میکرد الان هیییییچ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨بهش رسیدم و بیبی چکم مثبت شد👶🏻دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت فقط همین!

همون روز موعد هم معلوم میشه ولی ممکنه منفی کاذب هم بشه صبح ناشتا بهتر نشون میده علایم پریودی و باردا ...

اره اصلا معلوم نیس میگن ولی خیلی عجیبع برام اصلا درد ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همون روز موعد هم معلوم میشه ولی ممکنه منفی کاذب هم بشه صبح ناشتا بهتر نشون میده علایم پریودی و باردا ...

من ماه اول ازدواجمه جلوگیری نداشتم دکتر هم نرفتم بنظرت خطرناک نبوده من جلوگیری نداشتم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیق بخوای ۷،۸ روز بعد از موعداول صبح هم بزن

مثلا عصر بزنم بد نشون میده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا من از ۴ روز قبل موعد نشون داد

جدی

علایم پریود هم داشتین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدیعلایم پریود هم داشتین

یادم نیست

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

۳روز بعد موعد

ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه پس نشون میده منم صبر کنم پسهیچ علایمی ندارم قبلا موقع پریوپی سی… هام درذ میکرد الان هیییییچ

منم همینطور بودم 

فقط عقب انداختم بیبی زدم مثبت شد

الانم سیزده هفته ام

انشاللع که برای شما هم مثبت بشه عزیزم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد!