2777
2789
عنوان

کادو برا یه آدم پولدار چی بخرم🥲

197 بازدید | 18 پست

چند ماه پیش پسرعمم که خیلی پولداره با یه دختر خیلی پولدار ازدواج کرد که دختره دوقلو داره

از اون روز منو همسرم باهاشون خیلی میرفتیم بیرون و اینا دیگه انگار رفیق صمیمی شدیم و خواهرشم میومد باهامون 

حالا دیروز عمل بینی کردن

یکشنبه هم تولدشونه 

بنظرتون خودم قنادم یه کیک درست کنم و دو تا کارت هدیه یک تومنی بهشون بدم اوکیه؟

جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم  چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز !  نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن  زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلیم خوبه...

ایشون پولداره دلیل بر این نیست شما خودتو تو تنگنا بزاری که...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
بچه دو قلو داره؟تولد کیه الان؟

تولد زن پسرعمم و خواهرش 

جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم  چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز !  نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن  زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع

من با رد و بدل کردن هدیه‌‌هایی با قیمت‌های خیلی زیاد و خارج از عرف و شئون عادی  ارتباط طرفین کاملا مخالفم.

اینکه فکر کنیم قیمت هدیه‌ای که به افراد می‌دیم باید تابع میزان دارایی‌ها و دریافتی ماهانه طرف باشه دیدگاهی جاهلانه  و مسبب چشم و هم چشمی و ایجاد تکلفه!

همون کیک کافیه

پول رو بعد به مناسبتی بده به یکی از دوستان که وضعش متوسطه ،اینا که نیازی ندارن چشمشون پره

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

حتی با اینکه یک کسی چون پولداره برای بچه‌هاش هر چی هوس کردند و هر خواسته‌ای دارند فراهم کنه هم مخالفم.

حس همه چیز داشتن و قند تو دل آب نشدن تو هر سنی خصوصا کودکی و نوجوانی خیلی خطرناکه!

چرا بد باشه ارزش هدیه به ارزش مالیش نیست دستتونم درد نکنه ادمی هم که وضع مالیش خوبه و اصالت داشته باشه ادمای دیگه رو با کارت بانکیشون نمیسنجه خیالت راحت

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

بچه دو قلو داره؟تولد کیه الان؟

جمله بندی گنگ بود😅  منظورش اینه عروس خانم یک قل داره 

در واقع عروس یکی از دوقلو ها هستش

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
حتی با اینکه یک کسی چون پولداره برای بچه‌هاش هر چی هوس کردند و هر خواسته‌ای دارند فراهم کنه هم مخالف ...

بسیار درست و روانشناسانه