2777
2789
عنوان

کسی هست مشهد باشه

74 بازدید | 11 پست

دلم لک زده برا حرم پارسال برج چهار رفتیم

ممکنه امسال بریم

ایشالا بطلبه امسالم بریم

خیلی بیقرار شدم

کسی هست الان اونجا باشه یا خونش اونجا باشه دعاکنه منم امسال بیام پابوسشون

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشهدی ام الان تو این ۷ ماه بارداری ی بار رفتم حرم اونم چون مهمانسرا دعوت بودیم ولی خیلی دلم هوا ک ...

بسلامتی فارغ شین

لطفا دعا کن منم بیام ک بدجور دلم هواشوکرده

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
من خونم مشهده ولی متاسفانه امام رضا با اینکه کنارشم خیلی دیر به دیر میطلبه انشالله که عزیزم امسال قس ...

حیفه بخدا حیفه

با اینکه کنارشین دیربه دیر برین

من مشهدی هستم وقتی رفتم حرم سلامتونو به امام رضا علیه السلام میرسونم

ممنون عزیزم

من مشهدی امایندفعه رفته حرم دعات میکنم اگ قابل باشم

ممنون عزیزم

دعا کن منو هم بطلبه

حیفه بخدا حیفهبا اینکه کنارشین دیربه دیر برین

اره ولی خب ی چیزی هست واقعا تا نطلبه نمیتونه ادم بره 

ما از زیر حرم خیلی میریم ولی لیاقتشو بهمون نمیده اقا ی چیزی پیش میاد که نریم😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻