2777
2789

فامیلی ونام پدر رو کارت ملی زده دیگه

مطابقت میدن اتاق میدن بهتون نگران نباش

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما شهرستانیا خیلی بدبختیم برا هرکاری مجبوریم بیایم تهران..مخصوصا دکتر

عزیزم بیمارستان میخوای بری یا طولانی مدت میخوای بمونی و هزینه برات سخته من جایی رو میشنایم خواستی بگو راهنماییت کنم

دیشبم تاپیک زدم.داداشم نوبت دکتر داره باید باهاش برم و شب بمونیم.من شناسنامم یک ماه پیش تو کیفم بود ...

عزیزم وقتی نام پدر یکی باشه و خواهر و برادر که مشکل نداره/ نهایتش از اماکن میان میپرسن چه نسبتی دارید کد ملی تو سیستم نشون میده خواهر و برادرید

من مجردیام با داداشم رفتیم مشهد هتل اذیت نکردن

منتها برای زن و شوهر باید مدرکی باشه که نشون بده همسرند

عزیزم نمیدونی کدوم هتل قبول میکنه؟

همه جا قبول میکنن

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عزیزم بیمارستان میخوای بری یا طولانی مدت میخوای بمونی و هزینه برات سخته من جایی رو میشنایم خواستی بگ ...

هتله عزیزم یا مسافرخونه؟

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸

من تو مسافرت چندبار پیش اومده شناسنامه نبردم، هیچ مدرکی هم نداشتم ولی شوهرم زبون ریخته اتاق دادن بهمون😁

عزیزم تو ارت ملی شما و شناسنامه برادرتون اسم پدرو نام خانوادگی مشترکه دیگه، نگران نباش میدن اتاق

مسافرخونه ولی خواستند کسایی که مشکل مالی دارنو معرفی کنیم 

عزیزم جاش تر و تمیز هست؟مشکل مالی ندارم فقط مشکل شناسنامه دارم میشه شمارشون رو بدین یا باهاش صحبت کنین که قبول کنن؟؟کدوم منطقه تهرانه؟

من تو مسافرت چندبار پیش اومده شناسنامه نبردم، هیچ مدرکی هم نداشتم ولی شوهرم زبون ریخته اتاق دادن بهم ...

اره ولی دوستام گفتن شاید قبول نکنن.منم گفتم نریم اونجا شب بی جا تو خیابون بمونیم اول یه جایی پیدا کنم

من تو مسافرت چندبار پیش اومده شناسنامه نبردم، هیچ مدرکی هم نداشتم ولی شوهرم زبون ریخته اتاق دادن بهم ...

داداش من خیلی بی زبانه متاسفانه