2777
2789

چندپسره مزاحم یه دختره شدن بعدعلی رفت دفاع کنه چاقوزدن کاش نمیمرد

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری 

چندپسره مزاحم یه دختره شدن بعدعلی رفت دفاع کنه چاقوزدن کاش نمیمرد

آخیییی😢اگه نمیمرد شاید میتونست با الهام ازدواج کنه

میشه ازت خواهش کنم لطفا یه خلاصه ای بگی از فیلم با اسم کاراکترها

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخیییی😢اگه نمیمرد شاید میتونست با الهام ازدواج کنهمیشه ازت خواهش کنم لطفا یه خلاصه ای بگی از فیلم ب ...

والاخیلی نگانکردم تاجایی که میدونم اون تاجدینی یه منافقه وکلاهبرداروخودش دیندارجازده اون آقای مرادیان روهم این انداخته زندان وکلاراجب زندگی آخونداهست مشکلاتشون 

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری 

والاخیلی نگانکردم تاجایی که میدونم اون تاجدینی یه منافقه وکلاهبرداروخودش دیندارجازده اون آقای مرادیا ...

ممنونم عزیزم❤

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤