2777
2789
عنوان

اگه قبلا کنکور دادی یا دوازدهمی

408 بازدید | 47 پست

تابستون ۱۱ به ۱۲ چه کارایی کردی؟

اگه برگردی عقب چه کارایی رو نمیکنی؟

جمع بندی رو چجوری انجام دادی؟

کلا چه توصیه ای داری برای تابستون؟

و در اخر اگه دوست داشتی نتیجه رو بگو💎

اللهم عجل لولیک الفرج✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس میرم از تابستون

تابستون درس میخونم چون نخوندم من 

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

من سال اولو 💩

ولی بهترین کاری که میتونی بکنی ۱۱ و ۱و رو یک دور کامل جمع کنی

ازمونم از همون مهر برو تابستون بدرد نمیخوره بودجه بندیش پراکندست

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

نه خودمو جر میدمنه شل میکنممث بچه ادم با یه مشاور خوب طبق برنامه قلم چی پیش میاماز دی هم حتماااااا ن ...

در آخر سال دوازدهم مشاور گرفتی؟ حضوری یا مجازی؟ و راضی بودی یا نه

ممنون از کمکت🌱

اللهم عجل لولیک الفرج✨

تابستون یازدهم به دوازدهم ، پایه رو به بهترین شکل ممکن تمام و کمال بستم ، کار درستی کردم اگه برگردم عقب همین کارو میکنم چون همین تسلط روی پایه بود که باعث شد رتبه ام زیاد بد نشه ( اما خب متاسفانه از مهر دوازدهم درس رو تقریبا رها کردم و کنکورم رو خوب ندادم رتبه ام ۱۰ هزار شد)

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بستگي به مدرست داره مدرسه ما غير انتفاعي بود روتدش كلا فرق ميكرد ولي اگه نيست قلمچي ميرفتم و پايه هارو كلا جمع ميكردم

استمرار تو طول سال خيلي مهمه

براي زيست بيشتر كتابو ميخوندم تست تا به جايي كمكت ميكنه

وقتمو هزر نميدادم و بيشتر به خودم باور ذاشتم

و اينكه بدوني از تابستون يازده به دوازده به هر رشته و دانشگاهي فكر كني ميشه رسيد

بخون فقط همین دوازدهم سعی کن زود تموم کنی بعد سوالات کنکور طبقه بندی شده هر فصل حل کن فک نکن تو یه ماه موند اخر می‌رسی همشو حل کنی 

من به شخصه قلمچی نمی‌رفتم اعصاب روان خراب کرد 

بعد مرور خوب انجام بده سعی کن هر پایه رو چندین بار مرور کنی مثلا هر روز ۱۵دقیقه زیست مرور کن 

اگه برمیگشتم به سال کنکورم اینو انجام می‌دادم خیلی بیشتر از چیزی که انجام دادم خیلی ساده هست هاااا

تست پوششی قبل از خوندن مطالب جدید هر روز حتی شده ۵ تا بزن

و اینکه متن خوانی زیست رو هر روز و هر روز بذار 

ازمون بزن و از آزمون دادن نترس تحلیل و رفع اشکال از خود آزمون مهم تره

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

ازمون ثبت نام میکردم از همون تابستون و با همون برنامه ازمون پیش میرفتمکلاس حضوری ثبت نام نمیکردمسعی ...

متشکرم🌱

دوازدهم و پیشخوانی کردی یا نه؟ و به نظرت اگه پیشخوانی میکردی بهتر بود؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

کمالگرایی نمیکردم و طبق اصلی ک الان بهش اعتقاد دارم به نام "نیم ساعتم نیم ساعته" پیش میرفتم و سخت نمیگرفتم و حتی با بازدهی پایین تر درس میخوندم هرچه بیشتر بهتر

حساس نمیشدم جای اینکه بگم حتمااا فلان تعداد زیاد تست این مبحثو باید بزنم بعد برم بعدی مضربی چندتا درمیون تست میزدم طوری ک تمام مباحثو پوشش بوده بعد حالا اگه وقت کردم برمیگشتم بیشتر تست میزدم. اینطوری بهتر بود تا اینکه رو ی مبحث انقد حساس بشم ک از بقیه کلا بمونم.

خودمو توانایی هامو دست کم نمیگرفتم و بیشتر ب خودم تکیه میکردم.

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_erose

اگه برگردم عقب واقعی میشینم درس میخونم

امتحانات مدرسه ایی را خیلیییی جدی میگیرم(بعضی مشاور ها میگن نهایی مهمه برای مدرسه وقت نذار که اشتباه محضه) 

گوشی استفاده نمیکنم یکسال

سمت هییییییچ پسری نمیرم حتی برای سئوال ساده(همین منو بگا داد) 

دوستای مدرسه ایی که هدفشون کنکور نیست و هی میان میگن ادم با درس هیچی نمیشه را فاصله میگیرم

حرف اطرافیانم و غر و نق های روزانه اشون را توجه ایی نمیکنم چون بعد کنکور اینا را یادشون میره

به غیر از درس خوندن یه کلاس تفریحی یا باشگاهی هم میرم یا کلا یه تفریحی هم داشته باشم

از مشاور یا برنامه هایی فضایی هم دوری میکنم

کاربر جدید نیستم...   :) 

من سال اولو 💩ولی بهترین کاری که میتونی بکنی ۱۱ و ۱و رو یک دور کامل جمع کنیازمونم از همون مهر برو تا ...

ممنونم💕

میشه راهنمایی کنی جمع بندی رو چجوری انجام بدم؟ برای هر کتاب یا پایه تقریبا چقدر باید زمان بذارم؟

و خودت تابستون ازمون رفتی و راضی نبودی؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨