2777
2789

کسی اطلاعاتی درزمینه انگشترهای قدیمی داره؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یعنی چی زن حک شده اسم زن یا شکل زن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا این حرکت های هولانه مربوط به این قاجاری های زنباره ست بیشتر،اون ناصرشون نچ نچ همشون بجز اقا محمد خانشون

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

شکل زن

چندتا سرچ کردم چنین چیزی نبود اصلا 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

کلا این حرکت های هولانه مربوط به این قاجاری های زنباره ست بیشتر،اون ناصرشون نچ نچ همشون بجز اقا محمد ...

شوخی کردم شرمنده ابجی

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

کلا این حرکت های هولانه مربوط به این قاجاری های زنباره ست بیشتر،اون ناصرشون نچ نچ همشون بجز اقا محمد ...

ربطی نداره انگشترهای زمان سلوکیان نقش زن رو نگینش حک شده اکثرا

رضا میرپنج کوتاه بیا😅😅😆😆

🤣

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

هوش مصنوعی : 

در دوره سلوکیان (حدود ۳۱۲ تا ۶۰ پیش از میلاد)، نگین‌های انگشتر معمولاً شامل نقش‌های مختلفی بودند که بیشتر برگرفته از هنر یونانی و ایرانی بودند، چون این دوره تلاقی فرهنگ‌های هخامنشی و یونانی است.

حکاکی‌های رایج روی انگشترهای سلوکی معمولاً شامل موارد زیر بودند:

تصاویر الهه‌ها و خدایان یونانی: مثل زئوس، آتنا، آپولو و دیگر شخصیت‌های اساطیری.

نقوش حیوانی: شیر، عقاب، گوزن و دیگر حیوانات که سمبل‌هایی از قدرت و محافظت بودند.

تصاویر انسان‌ها یا چهره‌های نیم‌رخ: معمولاً چهره‌ها با سبک هنری یونانی و واقع‌گرایانه‌تر نسبت به دوره‌های قبلی.

نقوش هندسی و گل‌ و برگ: که نقش تزئینی داشتند.

تصاویر سلاح‌ها یا صحنه‌های جنگی: به عنوان نمادی از شجاعت و قدرت.

طرح‌های حکاکی‌شده بیشتر به صورت برجسته یا کنده‌کاری روی نگین‌ها بود و از سنگ‌های قیمتی مانند عقیق، یاقوت و لاجورد استفاده می‌شد.

پس به طور کلی، نقش‌های روی انگشترهای سلوکی تلفیقی از هنر ایرانی و یونانی با موضوعات اساطیری و طبیعی بودند، اما نقش مشخص یک زن به صورت کامل و واضح خیلی رایج نبود.

اگر دوست داری می‌تونم نمونه‌های تصویری یا توضیحات بیشتری هم برات پیدا کنم!

من عذرخواهی کردم و گفتم شوخی بود ،بازم عذر میخوام ابجی گلم 

هوش مصنوعی : در دوره سلوکیان (حدود ۳۱۲ تا ۶۰ پیش از میلاد)، نگین‌های انگشتر معمولاً شامل نقش‌های مخت ...

ممنون عزیزم لطف کردی