2777
2789
عنوان

در مورد کنکور یه سوال داشتم

72 بازدید | 7 پست

راستش من یه دانش آموز یازدهمی ام مهر امسال میرم دوازدهم بعد تویه منطقه ی محرومی هم زندگی میکنم این سوال برام پیش اومده که اگر سال آخرمو برم تبریز بخونم سهمیه منطقه سه باز دارم یانه؟

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حداقل باید دو سال درس خونده باشی تو اون شهربعدشم سهمیه منطقه ۳ قبولیش سخت تره چون جمعیتش بیشتره

ولی من تو یه روستا زندگی میکنم که جمعیتش کمه. منطقه سه حساب میشه. حتی یدونه کتابخونه هم پیدا نمیشه. معلم خصوصی ام نیس

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

عزیزم سال دهم هر جا بودی اون و حساب میکنننولی تو بازم از ی مشاور کاربلد سوال کنن

من کل سال های تحصیلیم تا الان که آخرای پایه یازدهممه توی روستا درس خوندم و فقط میخواستم دوازدهم برم تبریز 

ولی من تو یه روستا زندگی میکنم که جمعیتش کمه. منطقه سه حساب میشه. حتی یدونه کتابخونه هم پیدا نمیشه. ...

عزیزم اگه میخوای من میتونم راهنماییت کنم

اگه‌ دسترسی به اینترنت و تلفن همراه داری کلاسای انلاین رو ببین میتونم برات بفرستم

واسه برنامه ریزی هم یه کانال خوب دارم که واسه سال کنکورت حسابی قدم به قدم راهنماییت میکنه از منابع گرفته تا جنبه روحی روانی تا نحوه درس خوندن و..

ولی بری تبریز هم بازم منطقه ۳ حساب میشی اوکیه باز

ولی بازم من میگم بریم تبریز پدر و مادرم قبول نمیکنن میگن وضع مالیمون خوب نیس باید برای رفتن به تبریز خونه بگیریم که پولشو نداریم