2777
2789

هیچی نمیخورن

نمیپوشن

تفریح نمیرن

یعنی در واقع زندگی نمیکنن

بیچاره بچه هاشون

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا خریده الان دیگه نمیشه 

من همسرم تا قبل سال 1400 همه این کارا رو کردیم بعدش دیگه نتونستیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بچه ندارن

خب خداروشکر

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
وام و قرعه کشیما با کلی وام و یکم طلا خونه دار شدیمحقوقمون هم ۱۵ ۲۰ تومنهالآنم وام گرفتین میخوایم ...

اون وام ها اونوقت با چی پرداخت میشه؟🤔

با همون پونزده تومن؟😐

وام و قرعه کشیما با کلی وام و یکم طلا خونه دار شدیمحقوقمون هم ۱۵ ۲۰ تومنهالآنم وام گرفتین میخوایم ...

چطور وام گرفتید با حقوق 15،20 تومن؟

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

درآمدای دیگه ای دارن من نظامی میشناسم حقوقش وزارت کاریه ۲۵سالشم بیشتر نیست ولی خونه خرید تو همین گرونی بیشتر از یه میلیارد طلا واسه عروسیش خریده و ... همش با باج گیری از قاچاقچیای سوخت به دست آورده

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

بر احوال ان كس بايد گريست كه دخلش بود نوزده خرج بيست

اولا شايد قناعت ميكنه و الكي خرج نميكنه و شايد درامدي داره كه شما نميدوني و فقط سي تومنو ميبيني و جواب به من نده كه مطمئني فقط سي تومنه چون من بهت ميگم هرگز بابت چيزي نگو مطمئنم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .