2777
2789

دوستان کارش چه طوره؟ازش راضی بودید؟

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آدرسو دکتر و دارین 

سلام عزیزم.بله فاز یک اندیشه.نرسیده به خیابان شاهد شرقی.ساختمان پزشکان پرشین.طبقه سوم

تلفن 09122436647

ممنون خط ثابت نداره

نه عزیزم.مطبش تازه ساخته.هنوز تلفن نداره.این خطم به منشی های مطبش وصله.اینم بگم کارت خوانم ندارن

راستش رو بخواید من پارسال پیش ایشون میرفتم زخم دهانه رحم داشتم درمان موثری برای من پیشنهاد نداشتن  به پزشک دیگه ای مراجعه کردم کوپولوسکوپی کردن و من رو درمان کردن من اصلا ایشون رو پیشنهاد نمیکنم و مریضهای زیادی رو دیدم که ناراضی بودن ازشون حتی یه مورد خانمی اومده بود و داد و بیداد میکرد در مطب

من یکی از مریض های خانم دکتر خیاط زاده بودم . من تولد بچم رو مدیون ایشونم. خیلی ازش راضیم رفتم پیش ایشون تو 36 هفته بارداریم نوار قلب ازم گرفت گفت حالت بچت خوب نیست من رو فرستاد بیمارستان شریعتی اونجا هم نوار قلب گرفتن گفتن حال بچت خوب نیست منو سزارین کردن گفتن بچت مدفوع کرده بود شانس اوردی. یکی دیگه از مریض ها هم که با من اومد شریعتی اون هم حاملگی خارج از رحم داشت که خانم دکتر تشخیص داد کارش خیلی خوبه. البته بگم منشی هاش خیلی بد وقت میدن خیلی هم شلوغه مطبش سه ساعت طول میکشه.

راستش رو بخواید من پارسال پیش ایشون میرفتم زخم دهانه رحم داشتم درمان موثری برای من پیشنهاد نداشتن &n ...

بله خانومی.راستش این تاپیکو تیر ماه زدم واوایل رفتنم پیش دکتر خیاط زاده بود.واسم دارو تجویز کردن که تا مرز کما رفتم.منم راضی نیستم ازش .دوستمم رفته بود پیشش تو آزمایشای چکاپش بهش گفته بود اوضاع کبدت داغونه حتی بایدپیوند کنی

این بنده خدا هم انقدر ترسیده بود چندجا دیگه رفت همه گفته بودن هیچیت نیست غلو کرده.منم بعضی مریض هاشودیدم که اومده بودن داد وفریاد میکردن.هرکس دیگه این تاپیکو میبینه بهش توصیه میکنم از رفتن پیش این دکتر تجدید نظر کنه.چه ساعت هایی که تو صف شلوغ مطبش نشستم آخرشم هیچی.ساعت 1ظهر میرفتم 12شب نوبتم میشد

بله خانومی.راستش این تاپیکو تیر ماه زدم واوایل رفتنم پیش دکتر خیاط زاده بود.واسم دارو تجویز کردن که ...

پس کجا بریم و پیش کدوم دکتر.منم اندیشه هستم دنبال یه دکترم

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
پس کجا بریم و پیش کدوم دکتر.منم اندیشه هستم دنبال یه دکترم

من دکتر فاطمه حکیمی تو فاز 3روشنیدم دکتر خوبیه.خودم میخوام برم پیش لیلا عطارزاده تو شهریار میگن کارش خوبه

متشکرم عزیزم

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
شما بالاخره کجا دکتر رفتین عزیزم؟

من فعلا جایی نرفتم.از دکتر رفتن خسته شدم.فعلا بی خیال بچه شدم