2777
2789

بچه ها توروخدا کمکم کنید انگار زندگیم داره خراب میشه کم کم دارم دق میکنم چند روزه نزدیک دوهفته منو شوهرم همش دعوا میکنیم چندسال باهم دوست بودیم تاحالا بهم کوچک ترین بی احترامی نکردی با عشق ازدواج کردیم الان نزدیک دوهفته هست یا من دنبال بهونه ام یا اون نمیدونم چرا انقدر از هم سرد شدیم چکارکنم دارم میمیرم از ناراحتی

میخنـבم‌به‌ جهانے کہ‌غمش را بـہ رُخ ما میکشـد:)🖤

هیچ کار، گاهی وقتا هیچ کار نکردن و منتظر گذر زمان بودن بهترین کاره

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
هیچ کار، گاهی وقتا هیچ کار نکردن و منتظر گذر زمان بودن بهترین کاره

اخه دارم دق میکنم تابحال اینجوری نشده اصلا نگاهمم نمیکنه اون برام میمرد طاقت یک لحظه ناراحتیمو نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دارم دق میکنم تابحال اینجوری نشده اصلا نگاهمم نمیکنه اون برام میمرد طاقت یک لحظه ناراحتیمو نداشت

باید باهم حرف بزنید و ریشه مشکل رو پیدا کنید، مشکلات با گفتگو حل میشه نه با قهر و دعوا

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
باید باهم حرف بزنید و ریشه مشکل رو پیدا کنید، مشکلات با گفتگو حل میشه نه با قهر و دعوا

بخدا مشکلی نداریم مثلا بهم میگه برو یکم اونور تر بشین این یه دعوای بزرگ میشع فک کنم دعا گرفتن برامون اما نمیدونم چکارکنم مطمئنم دعا گرفتن

بخدا مشکلی نداریم مثلا بهم میگه برو یکم اونور تر بشین این یه دعوای بزرگ میشع فک کنم دعا گرفتن برامون ...

شروع کن هرروز ۵۰ آیه از سوره بقره پخش کن، باطل السحره

شروع کن هرروز ۵۰ آیه از سوره بقره پخش کن، باطل السحره

راست میگی دستت دردنکنه

توروخدا دعا کنید برامون یه زندگی دارم همه حسرت میخورن از خوبی ما زنو شوهر اما نمیدونم چرا اینجوری شدع داغونم

راست میگی دستت دردنکنهتوروخدا دعا کنید برامون یه زندگی دارم همه حسرت میخورن از خوبی ما زنو شوهر اما ...

انشالا دوباره عاشق و معشوق میشید💚