2777
2789
عنوان

با بابام رفتم یعنی

274 بازدید | 18 پست

تمرین رانندگی از ماشین پیاده شد رفت دور منو ولم کرد گفت هرکار میخوای بکنی بکن 

ماشینام رد میشدن 

از سربالایی ماشین بالا نمی آومد 

قشنگ پاهام داره می لرزه 

ی مرتبه هم داد کشید بد سرم🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خودش نبود داد زدنش من خودم واقعا مراقب ماشین و راه بودم

بله قبول دارم ولی خب کسی که تازه میشینه پشت ماشین تا مدت ها ممکنه حتی تا یکسال اشتباه کنه و خب این رفتار بابا ها اغلب باعث ترس میشه 

من بابام ۱۳ سالگی مجبورم کرد که یاد بگیرم با هر اشتباهم کلی داد میزد سرم 😂😂

درسته توی ۱۵ سالگی کامل راننده شده بودم ولی خب بنظرم درست نیست و هیچ موقع به بچم توی این سن رانندگی یاد نمیدم همون ۱۸ سالگی بره آموزشگاه از همه چیز بهتره

در عوض بابای من مث مربی‌ میمونه یادمه یبارباش رفتم روز امتحانم بودتوشهر،گف توبشین ماشین خوردب درخت،خیلی خونسردگف فداسرت واقعافک کردم شاکی میشه حساسه سرماشبن 

ومن دختریم ک توبیمارستان یبارواس همیشه مامانشوازدست داد،بمیرم واس اون دلت ک پر،از،ارزو،رفت مامانم😔

تو چی کشیدی برادر😂😂

خیلی سخت بود 

میدونی بابام میدید که بقیه بچه ها توی روستا دارن توی این سن رانندگی میکنن منم مجبور کرد و متاسفانه اون زمان یه نیسان داشتیم همیشه میبرد جای خلوت ولی خب هم سنم کم بود هم تازه ماشین نیسان بود رانندگی سخت تر و راحت هم نبودم کابینش بزرگتر بود ازم منم تازه کلاس هشتم 

بد بود خیلی 😂

در عوض بابای من مث مربی‌ میمونه یادمه یبارباش رفتم روز امتحانم بودتوشهر،گف توبشین ماشین خوردب درخت،خ ...

نه بابای من دست خودش نیس

اثرات جنگ روشه ی ذره 

سریع عصبی میشه