2777
2789

پسرم نزدیک سه سالش داره میشه جوری واسه خواب مقاومت میکنه نگم تا شب میشه میگم بریم لالا مثلا ساعت ده میشه اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست جیغ و گریه که نه نخوابیم واقعا دارم اذیت میشم الان رنده شدم تا خوابید به هزار بهونه و کلک اوردمش سرجاش انقدر حرف زد سوال پرسبد این چیه اون چیه تا خوابید یه کمم بلند حرف بزنم بگم مامان جان بخوابببببب دیگه میزنه زیر گریه بدتر میشه قبلا اینجوری نبود قشنگ ظهرها میگفتم لالا کنیم میومد شبم همینطور الان خیلی لجباز شده بچه های شما چه جورین اونا هم اذیت میکنن برای خواب یا راحت خاموشی بزنین میان میخوابن؟

راستی ظهرها هم میخوابن یا نه بچه های سه سالتون؟؟؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزها خستش کن با بازی و بیرون رفتن و اینا

و نزار بخوابه

شب هلاک میشه از خستگی

کاکائو و چیزای تحریک کننده ی مغز هم بهش نده

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
منم پسرم دو سال و نیمشه دقیقا مدتی اینجوری شده به نظرم طبیعیه بعد یه مدت خوب میشه بعدازظهر نخوابونش ...

اخه صبح زود بیدار میشه من ظهر میشه خودم دیگه کور میشم از خواب بعد من هلاک میشم از خستگی گرفتاری شدیم 😂😂😂ارزومه یه بار تا ساعت ۱۱ ظهر بخوابه ۸ صبح بیداره هرساعتی شب بخوابه

اخه صبح زود بیدار میشه من ظهر میشه خودم دیگه کور میشم از خواب بعد من هلاک میشم از خستگی گرفتاری شدیم ...

بهش چیزایی که کاکائو دارن نده بعد بچه ها انرژیشون زیاده اگه شرایطشو داری ببر تو فضای باز مثل پارک شهر بازی تا بازی کنه انرژیش تخلیه بشه 

زندگیتون سرشار از لحظه های ناب🌹

بهش چیزایی که کاکائو دارن نده بعد بچه ها انرژیشون زیاده اگه شرایطشو داری ببر تو فضای باز مثل پارک شه ...

میبریمش باباش روزهایی که خونست میبرتش پارک خانه بازی میبرمش خیلی