2777
2789
عنوان

خانومای عاقل بیایید

188 بازدید | 26 پست

اول ویژگی های مثبت شوهرم رو میگم 

دست و دلبازه 

رفیق باز نیست 

اهل فضای مجازی نیست 

خوش قول و آن تایمه

تمیز و مرتبه 

صداقت داره 

درآمدش خوبه 

خوش هیکل و خوش پوش و زیباست 

برا بچه هامون وقت میذاره 

منفی هاش 

زود عصبی میشه و بد دهنه 

وابسته به خانوادشه 

نه گفتن بلد نیست 

دهن بینه 

حمایت گر نیست 

مدیریت بحران نداره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مثبتاش زیاده 

بالاخره کسی بی نقص نیس

میشه با مطالعه روش رفتار درست و حل مسئله رو یاد بگیری،

اونم ازت یادمیگیره

البته بدون سرزتش ‌ غیرمستفیم ، با اقتداردهی و تحسین و ...

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
خدارو شکر شوهر خیلی خوبی دارین خوشبخت باشین همیشه و قدر هم بدونیم

یعنی کارم اشتباهه که این روزا دارم به طلاق فکر میکنم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یعنی کارم اشتباهه که این روزا دارم به طلاق فکر میکنم

بله با این خصوصیات مثبت زیادی که دارن …مردا بعضی هاشون خیلی خیلی بد هستند خیانتکار ،خسیس.بد دهن ،فاحش،عصبی،زورگو،رفیق باز،اهل مواد …زمونه خیلی بددددد…شوهرتون با این اخلاق مثبت خیلی خوبن خوشبخت باشین

سلام مثبتاش زیاده بالاخره کسی بی نقص نیسمیشه با مطالعه روش رفتار درست و حل مسئله رو یاد بگیری،اونم ا ...

مثلا الان ۱۱ سال از زندگیمون میگذره ۸ روز شیفت هست ۵ روز آف تمام اون ۵ روز رو پیش خانوادشه هر چی پس انداز داریم صرف خانوادش میکنه اگه خانوادش درمورد من حرفی بزنن باور میکنه و برعلیه من میشه به خانوادم توهین میکنه جزئیات زندگیمون رو به خانوادش میگه تو جمع تحقیرم میکنه

بله با این خصوصیات مثبت زیادی که دارن …مردا بعضی هاشون خیلی خیلی بد هستند خیانتکار ،خسیس.بد دهن ،فاح ...

مثلا الان ۱۱ سال از زندگیمون میگذره ۸ روز شیفت هست ۵ روز آف تمام اون ۵ روز رو پیش خانوادشه هر چی پس انداز داریم صرف خانوادش میکنه اگه خانوادش درمورد من حرفی بزنن باور میکنه و برعلیه من میشه به خانوادم توهین میکنه جزئیات زندگیمون رو به خانوادش میگه تو جمع تحقیرم میکنه

مثلا الان ۱۱ سال از زندگیمون میگذره ۸ روز شیفت هست ۵ روز آف تمام اون ۵ روز رو پیش خانوادشه هر چی پس ...

اگر خونه براش جذاب باشه 

و بدونه تحویلش می گیری و سرزنش نمیکنی ، بیشتر میاد سمت شما

احتمالا حس میکنه پیش خانوادش عزیز و بزرگه

مثلا برای خریداش حسابی تحویلش می گیرن مردانگیش و حس حمایتگریش ارضا میشه 

تو نت بزن: اقتداردهی به همسر

راهکار بت میده بخون عزیزم

تو میتونی اون رو با خوش رفتاری بکشونی سمت خودت

یکمم تو پخت غذا تنوع بده 

و هر چی خرید حتی سیب زمینی حتی پرتقال تعریف بده بگو خریدات حرف نداره 

یا وقتی هست بگو چقد وقتی هستی خیالم راحته شبا با آرامش میخوابم

وقتی نیستش اول پیامک دادنت القاب قشنگ بش بده مثلا : سایه ی سرم ، جانان ، مردواقعی ، پشت و پناه من ....

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
اگر خونه براش جذاب باشه و بدونه تحویلش می گیری و سرزنش نمیکنی ، بیشتر میاد سمت شمااحتمالا حس میکنه پ ...

انقدر این راه ها رو رفتم که خودش همیشه میگه خونه جای امنی براش هست ازش تعریف و تمجید هم میکنم سرزنش هم نمیکنم احترام هم بهش میذارم حواسم به زندگیمون و غذاها هم هست همه فامیل میگن هم کدبانوام هم مهربون و خوس سر و زبون 

کلا حواسم به گفتار و رفتارم هست 

خب این خیلی اخلاق بدیه کاش با مشاوره چیزی حل کنین

مشاوره نمیاد خودم رفتم راهکارهاشون چند روز اثر داره بعدش بی اثر میشه خیلی کلافه شدم دیگه 

انقدر این راه ها رو رفتم که خودش همیشه میگه خونه جای امنی براش هست ازش تعریف و تمجید هم میکنم سرزنش ...

پس بنظرت چرا میره سمت اونا