2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

من خاله مامانم الان ۴۲ سالشه مجرده خونه پدریش هست

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اگه از نظر اجتماعی سری تو سرا داسته باشه ن بنظرم خوبه مجردم باشه تو این سن.مثلا باید پول رهن خونه تو شهرتون داشته باشی ی شغل درست درمون ی ماشین و مدرکم لیسانس باشه خوبه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من ۳۰ سال و چند ماه هستم 

اصلا زشت نیست 

اما خودم دوست داشتم ازدواج کرده بودم 

ولی زشتی نداره 

قسمت نبوده 

هر کی ام حرفی زد بگو  سرتون تو ماتحت خودتون

ایشالا ازدواج میکنیم به زودی و به خوبی

پدر و مادرش زنده هستن ؟

نه 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

شاغله؟

نه جان حقوق پدرشو میگیره دیگه 

خونه پدری هم ک هست تا زمانی که اون باشه تو وصیت نامه درج کردن تا زمانی ک ازدواج نکنه خونه پدری رو تقسیم نکنن و همه میتونن برن