2777
2789

من یه خواستگاری دارم خیلی خوبه دارم عاشقش میشم خیلی خیلی وایب خوبی میده اولش خیلی گارد داشتم نمیذاشتم بیان 

عمم و مامانم راضیم کردن ک کاش راضی نمیگردن 🥺

ولی مامانم میگه من زنم حس میکنم مامانش زیاد مشتاق نیس 😭🥺🥺🥺

من چیکار کنم چرا اینجوریه 😭

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتیاق مادرش مهمه مگه؟

اره مهمه خانواده مهم نیس ؟ 

من نمیخوام تو جنگ اعصاب با مادرش باشم 

من قدم کوتاهه پسره قد بلنده 

فک کنم مامانش دوس داره عروسش قد بلند باشه 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بله قطعا تو زندگی اینا تاثیر داره

واقعا تاثیر داره من میفهمم اینو 

رو آرامش داشتن خود دو طرف هم تاثیر داره 

من چیکار کنم دارم عاشقش میشم 😭😭🥺

اشتیاق مادرش مهمه مگه؟

صد درصد

اونی که میگه مهم نیست بچه سال و خامِ

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره مهمه خانواده مهم نیس ؟ من نمیخوام تو جنگ اعصاب با مادرش باشم من قدم کوتاهه پسره قد بلنده فک کنم ...

خب خودت میگی ک 

قطع رابطه کن خودن سر گرم کن بیخیالش میشی 

از دل برود هر آنچه از دیده ب فت

اگه باات خوب نیستن بی خیال به جنگ اعصابش نمی ارزه میخاد یه عمر با اینا سرو کله بزنی

پسره رو دوست دارم 😭

صد درصداونی که میگه مهم نیست بچه سال و خامِ

من چیکار کنم عاشق پسره ام خب 

آره زن‌عمو‌خودم‌بود

چیکار کردی بیخیال شدی ؟ 

من چیکار کنم عاشق پسره ام خب

خب کم کم مامانه از تو خوشش میاد دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔