2777
2789

خداشاهده نمیخام خودمو ادم خوبه نشون بدم ۱۲ سال ازدواج کردم یاد ندارم یکبار فقط یکبار دعوای منو شوهرم بخاطر رفتار شوهرم یا خودم باشه کلا باهم هیچ مشکلی نداریم هیچ مشکلی ولی هر دفعه دعوا کردیم بخاطر خانوادش بودن چون ی خانواده بی فرهنگ هستن که همه مسائل رو ب به احمقانه ترین شکل ممکن تحلیل میکنن و ب نفع خودشون رای صادر میکنن اصلا نمیپذیرن بابا ب حرفای بقیه گوش بدیم شوهرمم مدام طرف خانوادشه واقعا موندم چطوری رفتار کنم با خانواده شوهرم اصلا چیکار کنم که دعواهامون کمتر بشه کسق راه حلی داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر دایی من دوست صمیمی برادر شوهرمه الان بینشون ی مشکل پیش اومده مشکل مالی شوهرم امشب میگفت دیگه نه ب دایی ن بخانوادش سلام نمیکنم خونه داییتم نمیرم توهم نرو بهش گفتم بابا موقعی که دوست بودن به من چ ربطی داشت الانم مشکل دارن باز ب من ربطی نداره شوهرم میگه تو طرفدار داییت هستی کلافم کرده بعدشم میگم پسرش با برادرت مشکل داره ب داییم چ ربطی داره میگه ن داییتم مقصره

جلوی اون از خانواده اون بد نگو الکی جبهه میگیره ، حتی اگه حق با تو باشه ، وقتی بحث به خانواده ها رسید سکوت باش خودش متوجه میشه کم کم که تو نمی‌خوای نظری داشته باشی ، به زندگی خودت برس دختر ول کن این و اون رو اگه دوستش داری ، رو اونا حساسه تو سکوت باش 

وقتی شوهرتون همیشه طرفداره خانواده اشه پس مسبب دعولهاتون خانواده نیستن .شوهرتونه

شایدم همیشه کورکورانه میگع حق با خانوادمه خداشاهده همین خانوادش هیچوقت حمایتش نکردن

باید شوهرت مدیریت کنه

بالاخره خونواده اونه 

اگه دوست داشتی ما یه گروه داریم 

همه خانمیم توی ایتا 

بیا اونجا برای دردودل

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
پسر دایی من دوست صمیمی برادر شوهرمه الان بینشون ی مشکل پیش اومده مشکل مالی شوهرم امشب میگفت دیگه نه ...

اون بگه تو هم یه باشه بگو و تمام ولی سلام بکن رفت و آمد هم بکن بحث نکن 

حالا هر روز که با داییت رفت و آمد ندارید که اگه نرید خیلی مشکل ایجاد کنه