ساعت_مچی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 1335 عنوان اسم ني ني🤰 1528 بازدید | 31 پست اسم دختر بزرگم سلاله ساداتهاسم اين و چي بزاريم؟! تعداد رای : 26 نظرسنجی كدوم بهتره سِلدا (ياور و حامي) 11 42% آوا 9 34% يكتا 1 3% نيكي 5 19% خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻 1396/11/26 | 09:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساعت_مچی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 1335 همه اسمات قدیمیه من چون دنبال اسمي هستم كه به سادات بياد قطعا يه كم انتخابم مشكل ميشهو از اسمايآدرينا و آنديا و آترينا و ... هم خوشم نمياد اصلا خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
ساعت_مچی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 1335 به نظر من همشون قشنگه به غير از آوا ممنون عزيزم راستش خودمم بعضي وقتا فكر ميكنم اگر اسم بچه يكي ديگه آوا باشه خوشم مياد اما بچه خودم نهولي گذاشتمش جز اسماي نظرسنجي نظر بقيه رو بدونم🙏🏼🌸 خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
هرمیتاژ عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 2399 عزیزم گزینه هات که به اسم دختر اولیت نمیخوره به جز گزینه ۱ اما اگه از اسم دختر اولت چشم پوشی کنیم از ۴ تا گزینه ت به نظرم آوا باز بهتره
fatemeh_f عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 9099 من چون دنبال اسمي هستم كه به سادات بياد قطعا يه كم انتخابم مشكل ميشه و از اسماي آدرينا و آنديا و آ ... یچیز میگم ناراحت نشین ولی اسمایی ک گفتین هم هیچ کدوم به سادات نمیخوره مثلا سلدا خب ب سلاله میاد ولی سلدا سادات! اصلا نمیخوره یا نیکی سادات مثلا! لطفا لایک نکنین مرسی💝
maryami1371 عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 2406 از سلدا خوشم اومد. راه ظهورت را بستم ... قبول خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
ساعت_مچی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 1335 یچیز میگم ناراحت نشین ولی اسمایی ک گفتینم هم هیچ کدوم به سادات نمیخوره مثلا سلدا خب ب سلاله میاد ولی ... آره سلدا سادات بازم هماهنگ تره هم تلفظش هم معنيش با ساداتمثلا نيكي سادات خوب نميشه اما چون معني نيكي خوبه واسه همين بين گزينه هامهولي راستش خودم سلدا بيشتر به دلم نشسته دوست داشتم ببينم نظر بقيه چيه خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
گلرخ72 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1433 سارا....سلین....سمانه...ساجده...ساره....من سلدا رو نظر سنجی انتخاب کردم امابه نظرم ثمین سادات هم خیلی قشنگه (باارزش)ثمین و سلاله😍 آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...
ساعت_مچی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 1335 عزیزم گزینه هات که به اسم دختر اولیت نمیخوره به جز گزینه ۱ اما اگه از اسم دختر اولت چشم پوشی ... الان خيليا اسم بچه هاشون هم وزن و هم آهنگ نيستمن مشكلم اينه كلا سين بزارم يا اسماي ديگهكه البته از چيزي هم خيلي خوشم نيومده غير از سين باشه خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
ساعت_مچی1 مدیر استارتر عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 1335 سارا.... سلین.... سمانه...ساجده...ساره.... من سلدا رو نظر سنجی انتخاب کردم اما به نظرم ثمین س ... ممنون از پيشنهادتراستش ثمين هم قشنگه ولي داريم تو اقوام درجه دو و سهحالا نميدونم اونقدري مهم هست كه بخوام به اين قضيه فكر كنم يا رو اسم ثمين هم تمركز كنم🤔😊 خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻