2777
2789

من قبلا ازدواج ناموفق داشتم توشهر غریب و دور که خیلی خیانت دیدم و نوکری مادرشوهر کردم تورویا جداشدمو با دخترم نزدیک خونه مامانم یه خونه اجاره کردم و همینجوری شد من طلاق گرفتمو حضانت بچمو گرفتم واقعا غیرممکن بود جداییم به دلایلی خدا روسیاهش کرد با یه خانم لخت گرفتنش 

و بعداز جداییم یه سال بعد ینی۱۹سالم بود که عاشق یه پسر مجرد شدم که خیلی ازمن بالاتر بود تحصیلاتش خانوادش و پولدار بود تو رویا بهش رسیده بودم چن وقت گذشت خودش اینستا پیام داد و چت کردیم گفت عاشقتم و.... همش بهت فکر میکنم مهم نیس بچه داری من میخامت و مث بچه خودم مراقبشم و... گفتم بیا خاستگاری اگ میخای منو اونم دوماه بعد اومد جلو۲۳سالش بود و ازدواج کردیم و الان بچه هم داریم ولی متاسفانه ضرر کرد و سرشو کلاه گذاشتن همه چیزشو ازدست داد ولی عشقمون واقعیه و بادخترم از بچه خودش بیشتر محبت میکنه خیلی عاشقشمو عاشقمه 

الان یهو یادم اومداینارو که رویام بودن روزی حتی داشتن پسرم رویام بود

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

منم به چند تا رویا که برام در حد رویا بود رسیدم 

وقتی به چند تا چیز میرسی ، احساس میکنی همه کار میتونی بکنی اعتماد بتفش میگری 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه عالی عزیزم خداروشکر الهی خوش ترین لحظه ها رو کنار هم داشته باشین و مشکلاتی هم که هس برطرف شه هر چه سریع تر

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨