2777
2789
عنوان

بیاید یه نصیحت خواهرانه بهتون بکنم

179 بازدید | 22 پست

توروخدا قبل اینکه بخواین با کسی ازدواج کنید اول ببینید خانواده خوبی داره یا نه

بخدا مهم ترین چیز تو زندگی خانواده طرفه

چون پدر اون هرطوری با زنش رفتار کنه در آینده همسر شما هم به همون شکل باهاتون رفتار میکنه

توروخدا اشتباه منو نکنید حتی اگه خیلی عاشقید بازم قیدشو بزنید که زندگیتون مثل من سیاه نشه

و اما من مٌصَمم ، در سبز زیستن در آدم بهتری بودن و آدم بهتری ماندن...

والا نمیشه تجربه خودتو برای همه همونطور در نظر بگیری پسر خاله من از باباش بدتر توی کره زمین نیست ولی الان زنشو میپرسته

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از کجا رفتار پدر مادرشو ببینیم؟؟؟

تودوستی یا همون اوایل نامزدی و عقدی همه خودشون رو خوب و رسمی نشون میدن

بعدهاااا خود واقعیشون میشن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

والا نمیشه تجربه خودتو برای همه همونطور در نظر بگیری پسر خاله من از باباش بدتر توی کره زمین نیست ولی ...

منم اوایل دوران عقد همین فکر میکردم تا اینکه بعد عروسی خود واقعیشو نشون داد گول نخورید بخدا قسم همشون کپی برابر اصل باباشونن

والا نمیشه تجربه خودتو برای همه همونطور در نظر بگیری پسر خاله من از باباش بدتر توی کره زمین نیست ولی ...

ببین خوب بودن یه مرد رو فقط زنش میتونه تایید کنه 

اونم نه اینکه تو جمع بخواد بگه و پز الکی بیاد 

تو واقعیت تو دل خودش 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اخه از کجا رفتار پدر مادرشو ببینیم؟؟؟تودوستی یا همون اوایل نامزدی و عقدی همه خودشون رو خوب و رسمی نش ...

ببین دوران دوستی به من میگفت باید پاهای مادرمو ببوسی من احمق فکرمیکردم داره شوخی میکنه ولی بخدا که جدی بود یه سری رفتارا از خودشون نشون میدن دقت کنی میفهمی

ببین دوران دوستی به من میگفت باید پاهای مادرمو ببوسی من احمق فکرمیکردم داره شوخی میکنه ولی بخدا که ج ...

اهان پس تو دیگه خیلی سرسری گرفتی …..💔🥲

امکان نداره بعضی رفتارای پدرش با مادرش رو رو زنش پیاده نکنه

ژنش هست متاسفانه. و حتی محیط

منم اوایل دوران عقد همین فکر میکردم تا اینکه بعد عروسی خود واقعیشو نشون داد گول نخورید بخدا قسم همشو ...

حقققققققق

برا من مخالف رفتارای پدرش بود زبونی

ولی قشنگگگ همونارو تکرار میکرد

حققققققققبرا من مخالف رفتارای پدرش بود زبونیولی قشنگگگ همونارو تکرار میکرد

یکاری کرده باهام که دلم میخواد برای یه مدت طولانی نباشم حتی دوس ندارم با کسی حرف بزنم خدا سر دشمنمم نیاره