2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت

61 بازدید | 7 پست

سلام قصد تبلیغ و اینا ندارم فقط نظر می‌خوام 

تاحالا کسیو دیدین بختشو بسته باشن و اون با دعانویس بازش کنه؟؟ 

دعا نویس به مامانم گفته بختمو بستن ،خیلیا تاحالا همینو گفتن بهمون ، اون خیلی دعا نویس معتبریع، بنظرتون میشه بازش کرد ؟؟ یا امکانش نیس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه فامیل داشتیم ازدواج کرد بعد از یه سال طلاق گرفت بعد دیگه تا ده سال خاستگار نداشت ، بعد رفت پی ...

واووووو 

خدا لعنت کنه کسیو که بخت دخترارو میبندن‌ 

کاش مشکل منم حل بشه 

حرز و دعائی قوی و سريع برای ابطال سحر و چشم زخم و تسريع در گشايش بخت

تعويذ شريفه ذيل را نوشته و بر گردن بياويزد. انشاء الله هم در گشودن بسته شده موثر است، هم در ابطال سحر و طلسم و چشم زخم و هم در بخت گشائی

آنچه كه بايد نوشته شود اين است:

بسم الله الرحمن الرحيم

((اللهم اني اسالك برسولك محمد حبيبك وخليلك ان تحل العقد عن فلانة بنت فلانة وعن قسمتها واكشف عنها ظلمة السحر وتاثير العين يا حلال العقود ويا كاشف الظلم يا الله يا الله يا الله يا كريم يا كريم يا كريم يا ذا الجلال والاكرام وبحق الف لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم)).

❗️توجه شود:

1⃣شرايط مكانی و زمانی رعايت شود. و فقط در روز نوشته شود.

2⃣رو به قبله باشد و با طهارت كامل ثوب و بدن و توجه كامل قلبی.

3⃣در اثنای نوشتن با كسی مكالمه نكند.

4⃣با گلاب و زعفران و بر كاغذ سفيد بي خط نوشته شود.

5⃣با قلم غير مستعمل نگاشته شود.

6⃣بغير از زمان استحمام در همه حال بهمراه داشته باشد.

7⃣اذن عام دارد.

🙏مجرب است انشاء االله