2777
2789
عنوان

شوهر ایده آل

170 بازدید | 13 پست

من یکی مثل بابامو میخوام😐😐😐😐

شاید باورتون نشه اما مامان و‌بابای من سر این دعواشون میشد که بابام نمیزاشت هیچ‌کاری مامانم انجام بده😂😂😂مامانم میگفت میخوام خودم کار کنم بابام میگفت خسته میشی 

الانم جارو برقی و اتو لباسا و شستن حموم با پدرمه غذا رو‌هم که اکثرا پدرم میاره.

حتی ناخونامون رو هم میگیره 

😂😂😂مامانم یکم کسله بعد بابام چندین ساله اجازه نداده صبح ها مادرم از خواب پاشه مارو بفرسته مدرسه خودش پامیشه لقمه میزاره و مارو بیدار میکنه. حتی صبح ها ماشینشو حل میده بیرون از خونه بعد روشنش میکنه صداش مامانمو بیدار نکن😂😂😂این کاراش انتظار مارو هم از شوهر برده بالا

انقدر هم دل نازکه سریع همه رو میبخشه و یادش میره 

خالم کلی پشت سر بابام حرف زده بود و اذیت کرده بود بعد کارش گیر بود زنگ زد بابام که تو عین داداش بزرگترمی و گریه میکرد بابام هم بغض کرده بود 

من یه شوهر مثل بابام میخوامممم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با هرجمله ک جولوتر میرفتم چشمام گشاد تر میشد 

شماره مامانتو بده کدرو ازش بپرسم 

همچین مردی اصلا نیست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

سلام عزیزم من یه خواستگار دارم .اخلاقیات خوبی داره . وضع مالیش خوبه ( خونه 300 متری + ماشین یه میلیاردی داره)

تنها مشکلش هیکلشه . قدش خوبه (175 ) ولی وزنش کمه ( 60 کیلویه) 

خودم قدم 163 

شما بودید چه جوابی میداید؟

اگر شما را نمی‌خواهند بهتر است نقش مزاحم را نداشته باشید 

خدا برات حفظش کنه و ایشون مستدام🌹

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹