2777
2789

شوهرم اصلا کار خونه انجام نمیده اعتقاد داره کار خونه با من کار بیرون خونه با اونه بعد اصلا کمک نمیکنه بهش میگم چرا کمک نمیکنی میگه هر موقع تو تو کارای بیرون خونه به من کمک کردی من تو کارای داخل خونه کمک میکنم بعد میگه چطور مردی که کارای بیرون تنبلی کنه و کمک بخواد مرد نیست مفلسه و بی عرضس ولی زن من اگه کمک بخواد کارش درسته بهش گفتم تو تو تایم خالی که برگشتی کمک کن گفت من خسته هستم 

گفت میبینی یه زن کارای خونه رو تو ۲ ساعت انجام میده یکی تو ۶ ساعت ایا دلیل میشه به اون زنه که ۲ ساعته تموم میکنه بگم بیاد حالا به کارای بیرون خونه کمک کن تایمت خالیه دقیقا همینو میگه میگه زنه وظیفش که کارای خونشو انجام داد میگه وظیفه منم درامد و کار کردن و بر طرف کردن نیاز های مادی رو انجام میدم پس دلیلی نمیشه بیام کمک کنم 

گفت اگر مثل  خونه تکونی کمک میکنم در واقع کمک میکنم 

بعد گفتم معمون اومد کمک کن سخته گفت واسه منم سخته یه مهمان بیاد دنیایی خرج رو دست من میزاره و به من فشار میاره تو تو خرج و هزینه مهمونی به من کمک کن و من تو کارای خونه و پذیرایی به تو کمک میکنم 

لال شدم نمیدم چی بگم

والا من بیرون از خونه هم کار می کنم و توی خونه هم از ازل تا ابد صفر تا صد کارای خونه با من بوده همیشه 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارای خونه خیللی زیاده و ینفر نمیتونه ۰تا۱۰۰ کارای خونه رو کنه

کار بیرون ۸ ساعت با کار ۱۲ ساعته و یا بیشتر فرق داره...

من شاغلم و کارای خونه با همسرم تقسیم شده

و اگه خونه دار هم بودم باید تقسیم میشد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

والا شوهر من تاحالا یه بار به لیوان ابشم دست نزده میخواد همه کاراشو من انجام بدم😑😑😑

البته مشگلی ندارم چون کارا زیاد نیست ولی خب این دیگه زیادی....

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

کارای خونه خیللی زیاده و ینفر نمیتونه ۰تا۱۰۰ کارای خونه رو کنهکار بیرون ۸ ساعت با کار ۱۲ ساعته و یا ...

بهش گفتم گفت از نظر زن کارای خونه زیاده از نظر مرد کارای بیرون گفت همونطور که ۰ تا ۱۰۰ رو نمیتونه یه نفر انجام بده گفت ۰ تا ۱۰۰ خرج و مخارج و اداره یک زندگی هم یه نفر نمیشه انجام داد گفت اینها بهونس کفت اگه شاغله حق داره اگه نیست بهونس اینهمه زن قدیم با ۱۲ تا بچه کارای خونه هم میکردن 

والا شوهر من تاحالا یه بار به لیوان ابشم دست نزده میخواد همه کاراشو من انجام بدم😑😑😑البته مشگلی ند ...

بهش‌ گفتم گفت چرا ناراحت میشه گفت شوهرش هم ناراحت میشه وقتی میخواد همه خرج و مخارج و هزینه ها و همه کاراشو شوهرش انجام بده هر چند زیاد نیست کنارم شکسته همه رو جواب میده عین بلبل 😂

والا من کاری ک شوهرم بکنه پسندم هم نیست

میگم فقط تو دست و پام نباش

کار کردنشون اخه ب درد نمیخوره🥴🥴

ولی خب شوهر من اشپزیش عالیه هرزگاهی خودش اشپزی میکنه ولی کار دیگه ن انجام میده ن من دوس دارم

بهش گفتم گفت از نظر زن کارای خونه زیاده از نظر مرد کارای بیرون گفت همونطور که ۰ تا ۱۰۰ رو نمیتونه یه ...

بهش بگو مرد وقتی میخواد ازدواج کنه تمام اینارو ب چشمش دیده ک باید ی زندگیو بچرخونه مگه اینکه قبل ازدواج میگفت من تواناییشو ندارم تنهایی بگردونم...

و اگه قرار بود تو این زمونه هم مثل زنای قدیم رفتار کرد

باید با شتر تردد کنیم تو خیابون و ....

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بهش‌ گفتم گفت چرا ناراحت میشه گفت شوهرش هم ناراحت میشه وقتی میخواد همه خرج و مخارج و هزینه ها و همه ...

🤣🤣🤣 اخیییی

شوهر من که یا پیش رفیقاش سر باغ

یا دم ...کشیدن

یا سرکار

یا باشگاه

یا.....خوردن

یا سفرای مجردی با دوستاش

یا رفتن به شهرای دور و خونه رعیسش

اصلا نمیشینه تو خونه که بگم این کارو انجام بده🤣🤣🤣

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

بهش بگو مرد وقتی میخواد ازدواج کنه تمام اینارو ب چشمش دیده ک باید ی زندگیو بچرخونه مگه اینکه قبل ازد ...

میگفت من اگه میدونستم مثل مردای قدیم اتنهایی خرج رو بدم غلط میکردم زن بگیرم

میگفت من اگه میدونستم مثل مردای قدیم اتنهایی خرج رو بدم غلط میکردم زن بگیرم

بگو این صحبتا دیگه مال الان نیست مال قبل ازدواج بوده...

همونموقع اگه میگفت یا قبول میکردی یا ردش میکردی

بهش بگو مرد وقتی میخواد ازدواج کنه تمام اینارو ب چشمش دیده ک باید ی زندگیو بچرخونه مگه اینکه قبل ازد ...

بهم گفت تو هم بهم میگفتی نمیتونی 

تو این زمونه هم خرج و مخارج نصف میشه بین زن و شوهر مثل کارای خونه گفت تو هم میخواستی بگی

همون طور که تو دوست داری امروزی باشی منم دوست دارم 

یعنی شوهر من با خر فرقی نداره 

بلبله واسه خودش