2777
2789
میخام از کشور برم که بتونم زندگی بسازم اینجا هرچی کار میکنم فایده نداره هرچی مرد لاشخوره هم دورمو می ...

خب برو یه جای بهتر زندگی بستز که مجبور به مهاجرت دوم نشی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب برو یه جای بهتر زندگی بستز که مجبور به مهاجرت دوم نشی

جایی رو نمیشناسم که بدونم اوضاع مهاجرا خوبه یا نه منظور پیدا کردن کار و تهیه مسکن هست 

ترکیه که میخام برم زبانشونو یاد گرفتم

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه خب به ایرانیا سخت ویزا میدن خیلیا باید یکی دوسال برن اونجا بمونن ازونجا ویزا بگیرن دوستای من ا ...

ایرانی فرقی نداره کجا باشه مادامیکه با پاسپورت ایرانی اقدام کنی مهم نیست از المان داری اقدام میکنی یا از ترکیه یا از ایران

اوناییکه چند سال میرن تو ترکیه میمونن بعد مثلا میرن امریکا اونا درواقع از طریق کیس پناخندگی رفتن!

تااونجا که میدونم پناهندگی نرفتن

خب چه تاثیری داره شما با پاسپورت ایرانی از ایران اقدام کنی یا از ترکیه؟؟

میخام از کشور برم که بتونم زندگی بسازم اینجا هرچی کار میکنم فایده نداره هرچی مرد لاشخوره هم دورمو می ...

آدمی نیستی که ترکیه دووم بیاری، مگر اینکه پول خیلی زیادی داشته باشی وگرنه بخوای اونجا به عنوان یک ایرانی کار کنی و پول در بیاری اینقدر سنگ جلو پات میندازن که از زندگی سیر میشی 

خب چه تاثیری داره شما با پاسپورت ایرانی از ایران اقدام کنی یا از ترکیه؟؟

ببین برام توضیح دادا یادم نمیاد دقیقن🤦‍♀️الان همسایمم پزشک بود خانوادگی رفتن ترکیه ازونجا ویزا بگیرن 

پسرعمومم چن سال ترکیه بود با دوستاش تا ویزا امریکا گرفتن ولی راحت رفتو امد میکنه اگه از طریق پناهندگی باشع راحت میشه بره بیاد ؟

ببین برام توضیح دادا یادم نمیاد دقیقن🤦‍♀️الان همسایمم پزشک بود خانوادگی رفتن ترکیه ازونجا ویزا بگیر ...

صد در صد پسر عموت از طریق پناهندگی رفته شک نکن

بعد از اینکه گریت کارت میگیرن ۴ سال بعد پاسپورت بگیرن میتونن راحت برن و بیان

صد در صد پسر عموت از طریق پناهندگی رفته شک نکنبعد از اینکه گریت کارت میگیرن ۴ سال بعد پاسپورت بگیرن ...

الان اشنامون پزشکه بنظرت چرا رفته ترکیه ازونجا برن اطرافم همه میگن ترکیه یا گرجستان یجا برید ازونجا ویزا بگیرید راحتتره من تاالان فکر میکردم راه مهاجرت غیر سرمایه گذاری که راحته همین کشور واسطه س 

الان اشنامون پزشکه بنظرت چرا رفته ترکیه ازونجا برن اطرافم همه میگن ترکیه یا گرجستان یجا برید ازونجا ...

عزیز دل ما هم مهاجرت کردیم، رفتیم ترکیه؟؟ 

بعد، برای امریکا که قطعا باید بری یه کشور دیگه مثه ترکیه ارمنستان دبی … چون سفارت ندارن تو ایران

بعد بنظرت مهمه شما کجا زندگی میکنی مادامی که شهروند ایرانی؟؟

عزیز دل ما هم مهاجرت کردیم، رفتیم ترکیه؟؟ بعد، برای امریکا که قطعا باید بری یه کشور دیگه مثه ترکیه ا ...

ببخشید برای امریکا باید رف ترکیه دوبی دوسه سال موند یا فقط زمان  مصاحبهو کارای دیگه  باید رف؟

چرا ؟چه فرقی داره من میخام اونجا زندگی کنم

به حرف اینایی که میگن ترکیهفلانه بهمانه اصلا گوش نکنی ها از هدفت دست بکشی

به چشم یه تجربه نگاش کن بگو فوقش میرم بعدا برمیگردم یا کشورمو عوض میکنم

حتی شاید عالی بود و موندی

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

الان اشنامون پزشکه بنظرت چرا رفته ترکیه ازونجا برن اطرافم همه میگن ترکیه یا گرجستان یجا برید ازونجا ...

معمولا روش پناهندگی اینجوریه

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠