یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میخام از کشور برم که بتونم زندگی بسازم اینجا هرچی کار میکنم فایده نداره هرچی مرد لاشخوره هم دورمو می ...
آدمی نیستی که ترکیه دووم بیاری، مگر اینکه پول خیلی زیادی داشته باشی وگرنه بخوای اونجا به عنوان یک ایرانی کار کنی و پول در بیاری اینقدر سنگ جلو پات میندازن که از زندگی سیر میشی
صد در صد پسر عموت از طریق پناهندگی رفته شک نکنبعد از اینکه گریت کارت میگیرن ۴ سال بعد پاسپورت بگیرن ...
الان اشنامون پزشکه بنظرت چرا رفته ترکیه ازونجا برن اطرافم همه میگن ترکیه یا گرجستان یجا برید ازونجا ویزا بگیرید راحتتره من تاالان فکر میکردم راه مهاجرت غیر سرمایه گذاری که راحته همین کشور واسطه س
به حرف اینایی که میگن ترکیهفلانه بهمانه اصلا گوش نکنی ها از هدفت دست بکشی
به چشم یه تجربه نگاش کن بگو فوقش میرم بعدا برمیگردم یا کشورمو عوض میکنم
حتی شاید عالی بود و موندی
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
الان اشنامون پزشکه بنظرت چرا رفته ترکیه ازونجا برن اطرافم همه میگن ترکیه یا گرجستان یجا برید ازونجا ...
معمولا روش پناهندگی اینجوریه
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠