2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 71 پست
بله هم دیر و هم کم رنگ بودنش. مال من هم بار اول کم رنگ بود. و چند روز بعد در جا خط پر رنگ می انداخت

پس حتما یه هفته صبر می کنم بعد میرم.

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله یه نی نی خوشگل. باهوش و خوش آتیه گیرت بیاد

مرسی گلم، به لطف دعای شما دوستای گلم😙😘

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
مبارکه. البته احتمالا لقاحت دیر بوده. یک هفته دیگه برو برای آز. و اگر بتات کم بود نگران نشو. چون خود ...

لقاحِ دير يعني چه زماني؟من جمعه بايد پري ميشدم،شيش روز عقب انداختم هنوز منفيه،شما چقدر طول كشيد مثبت شديد

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
مبارک عزیزم به سلامتی بغلش کنی لطفا برا منم دعا کن منم امروز موعدمه

مرسی گلم، چشم حتما

پاشو برو زمایش بده مطمنم بارداری...خبرشم بیا بگو اینجا

آخه دوستان میگن زود برم ممکنه بتام پایین باشه، استرس بگیرم

آخه دوستان میگن زود برم ممکنه بتام پایین باشه، استرس بگیرم

نه بابا بارداری برو....معمولا بیبی جک دیر تر از ازمایش خون مثبت میشه و وقتی حاله میندازه ینی ازمایشت ثد در صد مثبته.و توی خون از قبل بتا رفته بالا ک حالا تو ادرارتم هست...منم بیبی چکم مثل شما شد ازمایش دادم ۵ روزم ب موعدم مونده بود بتام شد ۸۰۰...مطمن باش بارداری بدو برو ازمایش بده خبرو بهمون بده

بچه ها آزمایشو دکتر باید برامون بنویسه یا همینجوری بریم تو آزمایشگاه بگیم آز بارداری میگیرن؟جوابشو کی میدن؟

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
نه بابا بارداری برو....معمولا بیبی جک دیر تر از ازمایش خون مثبت میشه و وقتی حاله میندازه ینی ازمایشت ...

وسوسه شدم، آخه دیر نشون داد، شاید واسه شما زودتر نشون داده، می خواستم یه هفته دیگه برم ولی شاید همین فردا رفتم☺

بچه ها آزمایشو دکتر باید برامون بنویسه یا همینجوری بریم تو آزمایشگاه بگیم آز بارداری میگیرن؟جوابشو ک ...

فکر کنم زنگ بزنی آزمایشگاه بهتون بگه، اینکه جوابش کی بیاد بستگی به آزمایشگاتون داره

فکر کنم زنگ بزنی آزمایشگاه بهتون بگه، اینکه جوابش کی بیاد بستگی به آزمایشگاتون داره

ممنون از راهنماییت آجی  

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم