2777
2789
عنوان

چجوری به خانوادم بگم که

169 بازدید | 18 پست

میخوام پشت‌کنکور بمونم؟ واقعا خیلی خراب کردم اصلا هیچی قبول نمیشم اونام فکر میکنن وضعم‌خوبه جون‌بعد هر امتحانو کنکور گفتم خوب بود....خیلی ازم‌انتظار دارن میترسم چیکار کنم😭

اینم بگم بچه اولم و کلا ارم‌انتظار دارن همون سال اول یه رشته خوب برم مامانم‌از همین الان‌تو فکر خرید برا دانشگاه و خوابگاهمه جراتشو ندارم‌بگم که قبول نمیشم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته خاصی مدنظرم نیس...فقط میخواستم دانشگاه برم ولی رشته ی داغونیم‌نباشه.. که همونارم‌نمیتونم‌برم💔

واا مگه میشه اللن لیساتس هر چی بخوای بالاخره یجا قبول میشی فقط پزشکی سخته والا اونها نهایت پیام نور یا ازاد قبولیش قطعیه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
واا مگه میشه اللن لیساتس هر چی بخوای بالاخره یجا قبول میشی فقط پزشکی سخته والا اونها نهایت پیام نور ...

خب منی که میانگین درصدای کنکورم ۲۰عه و معدلم ۱۶.۵ چی قبول میشم؟

برای خودت زندگی کن از هیچی نترس تو ی بار قرار زندگی کنی نزار چیزی ک خودشون نشدن رو تو پیاده کنن🥰

باشه ولی برای آیندم‌چیکار کنم پس:) واقعا دلم‌میخواد برم‌دانشگاه برم‌تو یه محیط بزرگتر و وارد اجتماع شم🥲

خیلی ساده بگو خراب کردم، نمیخوام الکی امیدوارشون کنم، میخوام بمونم پشت کنکور. هر چی زودتر بگی، بهتره. نترس از واکنششون، فقط راستشو بگو.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!