2777
2789

مثلا فرض کنید موقع خواب فیلم میذارم مثلا این فیلمایی که تو یوتیوب هست بعد چشمم میره و خوابم میبره دوباره بیدار میشم به صورت اختیاری ،  اگه فیلم و قطع کنم خوابم میپره ولی اگه بذارم بمونه با صداش راحت ترین خواب ممکن و دارم مثلا امروز صبح بیدار شدم دیدم فیلمه کامل پخش شده من خوابم برده خاموش کنم 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نه من بمیرمم باید فیلم تموم شه بعد بخابم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه مدت با موزیک می‌خوابیدم

موزیک نه فیلم خوابم میگیره

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نه من بمیرمم باید فیلم تموم شه بعد بخابم

اونو نمیگم از این فیلمای چرتی که بلاگرا میزارن یا مثلا عشق ابدی و این چرت و پرتا

اره. من با باب اسفنجی میخابم😅

اخه میدونی میترسم مثلا فک کن فیلم چرتتی مثل عشق ابدی بزاری بعد خوابت ببره اونم داره پخش میشه یهو مامانت بیاد تو اتاق 🤣😭

من این استرس و ندارم دیگه. آخه خودم مامانم🤣🤣🤣

خوشبحالت ولی اینکه بچه ات ببینه استرس بد تریه😂😂