2777
2789
عنوان

چجوری بعضی بچه هامثل ضبط هستن

96 بازدید | 9 پست

وقتی میرفت جایی میگفتم چ خبر چکار میکردن چی میگفتن 

میگفت مامان نمیدونم نپرس 

منم خوشحال بودم از اون بچه هایی نیس ک حرف بقیه روگوش کنه وپخش کنه 

اما الان با مدرسه اش ب مشکل برخوردم 

میره مدرسه میادمیگم خب تعریف کن ببینم چکارکردید چی یادگرفتید بازم همون رفتارومیکنه

درصورتی ک دوستاش میان ریزریزتعریف میکنن ک مثلا امروز خانم چی گفت چی کارکرد

میترسم میگم نکنه بچه باهوشی نباشه یا 

نمیدونم چ مشکلی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ک خبرچین نباشه ولی از بابت سلامتی سالمه بنظرم درونگراست ینی ساکته و آرومه درسته؟شر و شلوغ نیس؟

اتفاقا توی شیطنت و بازی و سرزبون خیلی خوبه ک هرک میبیننش ازبس باهمه صمیمی میشه وحرف میزنه همه میگن بچه سرزبون دارو روشنی هست

من دخترم رییییز به ریز جزئیات تو مدرسه رو تعریف میکنه که واقعا من سردرد میگیرم😁ولی پسرم میگم مدرسه ...

دقیقا پسرمنم مثل شماس تاحتی یه سری اومدم لباسش عوض کنم دیدم بدنش کبودشده گفتم چی شده گفت ازروی صندلی افتادم حتی اینم برام درست تعریف نکردک زنگ زدم معلمش گفت چی شده

اتفاقا توی شیطنت و بازی و سرزبون خیلی خوبه ک هرک میبیننش ازبس باهمه صمیمی میشه وحرف میزنه همه میگن ب ...

اگ حس میکنی ممکنه این سکوت ب ضررش بشه مثلا یوقت یکی اذیتش کنه ب شما نگه 

یا با داستان و خاطره تشویقش کن بهتون بگه 

یا ی بچه هم سنشو بیار جلو دخترتون همچی رو واست بگه از مدرسه و دوستاش شاید دخترتون تشویق شد اونم کم کم گفت

پسر منم امسال سوم بودمیگفتم چه خبر؟میگفت هیچییعنی آرزو به دلم موند یه بار عین بغل دستیش که واو به وا ...

خداکنه بچه منم اینجوری باشه میترسم ک دردرس کاهلی کنه امسال پیش بود خبری نبود سال دیگه میترسم