2777
2789

سلام اینم از اولین تاپیک رسمی بنده😂😐

همسر های شماهم تو کار خونه همکاری دارن؟کارهای شخصی خودشون رو انجام میدن مثل شستن لباس ..؟

اگه همکاری دارن چجوری شروع شد ؟ بیان کردید یا ذاتا خودش دست به کار شد؟ چه مسئولیت هایی رو تو خونه قبول کردن؟

اگه ندارن تاحالا تلاشی کردید؟دوست دارید همکاری داشته باشن؟

یا براتون مهم نیست که به کارهای خونه رسیدگی داشته باشن؟

بدون کمکش که سختخرید ها رو انجام میدنزباله ها رو بیرون میذارنحمام و سرویس بهداشتی تمیز میکنهی وقتایی ...

بسیار عالی 👏🏻👏🏻

بله قطعا همینطوره بدون همکاری اقایون واقعا سخت میشه

خدا واسه همدیگه حفظتون کنه🌸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه اما مامان و‌بایای من سر این دعواشون میشد کع بابام نمیزاشت هیچ‌کاری مامانم انجام بده😂😂😂مامانم میگفت میخوام خودم کار کنم بابام میگفت خسته میشی 

الانم جارو برقی و اتو لباسا و شستن حموم با پدرمه غذا رو‌هم که اکثرا پدرم میاره.

حتی ناخونامون رو هم میگیره 

ممنونم ولی ی استکان نمیشوره میگه خوشم نمیادیا هیچکدوم از لباساش نمیشوره

میخواستم به همین برسم تو سوالم

همه اقایون یه کاری هست که دوست ندارن مطلقا انجامش بدن

به هر راهی هم متوسل شیم امکان نداره انجام بدن

همسر من اگه من بگم یادت نره مسواک بزنی عمرا بزنه

خودش باید بره انجام بده😂

شاید باورت نشه اما مامان و‌بایای من سر این دعواشون میشد کع بابام نمیزاشت هیچ‌کاری مامانم انجام بده😂 ...

الهییییی🤣😍 خدا حفظشون کنه سایشون مستدام

چقدر بامزه اخه🥹🧿

الهییییی🤣😍 خدا حفظشون کنه سایشون مستدامچقدر بامزه اخه🥹🧿

😂😂😂مامانم یکم کسله بعد بابام چندین ساله اجازه نداده صبح ها مادرم از خواب پاشه مارو بفرسته مدرسه خودش پامیشه لقمه میزاره و مارو بیدار میکنه. حتی صبح ها ماشینشو حل میده بیرون از خونه بعد روشنش میکنه صداش مامانمو بیدار نکن😂😂😂این کاراش انتظار مارو هم از شوهر برده بالا

😂😂😂مامانم یکم کسله بعد بابام چندین ساله اجازه نداده صبح ها مادرم از خواب پاشه مارو بفرسته مدرسه خ ...

دقیقا میخواستم بگم شرایطو برای داماد اینده خونواده خیلی سخت کرده🤣🩷

الهی خدا حفظشون کنه واقعا لذت میبرم میشنوم یه اقا انقدر به خانم و بچه هاش توجه میکنه🥹👏🏻 بمونید واسه هم

میخواستم به همین برسم تو سوالمهمه اقایون یه کاری هست که دوست ندارن مطلقا انجامش بدنبه هر راهی هم متو ...

بله درسته

منم اوایل کارایی که دوستداشتم بصورت سوالی مطرح میکردم، تا اینکه همسرم این روش فهمید، دیگه رو راست میگم.مثلا قبل مهمانی رفتن، ازش میپرسیدم میخوای ریش ت بزنی

بله درستهمنم اوایل کارایی که دوستداشتم بصورت سوالی مطرح میکردم، تا اینکه همسرم این روش فهمید، دیگه ر ...

اگه اون کاری که دوست دارید رو انجام ندن واکنش شما چیه

من اوایل خیلی عصبی میشدم بعدش رفتم تو حالت سکوت که نشون بدم ناراحتم از همراهی نکردنش ولی بحث نمیکنم دیگه درموردش انگار از سکوتم میترسه با قیافه گرفته هم شده میره انجام میده . دوست ندارم ری اکشنم اینجوری باشه ولی متاسفانه دست خودم نیست این حرکتم🥲