2777
2789
عنوان

حالم از زن همسایمون بهم میخوره

642 بازدید | 51 پست

پسرم با دختراش  گاهی روی پله ها بازی میکنن قشنگ جا باز میکند تو راه پله اسباب بازی میبرند منم دمودق هواشونو دارم نقاشی میکشند یعنی بخدا وقتی میرند بازی تا شب هم بزاری قشنگ باهم بازی میکنن و مثل بعضی از بچه ها نیستند ک دعوا کنند ....بعد زن همسایه بخدا انقد منو و بچه امو زجر میده نمیزاره دختراش بیان بازی هی زنگ میزنم بهونه میاره یا یک رب پنج بود زنگش زدم نمیذاشت میگفت تا پنج نشه نمیزارم بیان پسرم ظهرا از ذوق اینا نمیخوابه بره باهاشون بازی کنه و این زن نمیزاره انقد بهونه های مسخره میاره یباررمیگه گرم یباررمیگه سرده یبار میگه تازه لباسشونو عوض کردم یبار میگه حموم کردن یبار میگه نه امروز نمیزارم بیان بیرون بخدا انقذ نفرت انگیزه رفتاراش دختراش یکیش سوم یکیش اول پسر منم کلاس اول 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

خو شاید نمیخاد بچه‌هاشو بفرسته بازی کنه مگه زوره

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اختیار بچشوداره خب وا

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

خب شاید دلایل مختلفی داره مثلا دوست نداره دختراش با پسر بازی کنن یا هرچی . بچه های اون ک موظف نیستن بیان بازی با بچه شما . مگه زوره😐😐

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

محتاجشون نباش پسرتو ببر پارکی جایی یا ببرش مهمونی و.....

فقط 42 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

دوست نداره بیاد اول فکر کردم بچه هات ۳ ۴ ساله اند ولی ماشالله بزرگن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم چی بگم بزات مهم نباشه خودت پسرتو ببر بیرون پارک کلاس ثبت نامش کن

نمیاد پسرم فقط دوست داره باهاشون بازی کنه انقد باج میده بهشون 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت