2777
2789
عنوان

چی بگم بهش

39 بازدید | 4 پست

من یه پسره خاله دارم همسن خودمه ینی در اصل پسر خاله ی واقعیم نیس پسر شوهر خالم هست مادرش فوت شد و باباش با خالم ازدواج کرد ولی خیلی خانواده ی مادریم رو دوست داره الان ۸ ساله ک با ماس بعد یه روز این پسر خالم به پسر خاله ی دیگم ک ازمون ۵ سال بزرگتره رفته بهش گفته من فلانی رو دوست دارم یعنی (منو) ولی من اونو مث داداشم دوست دارم ن جور دیگه ایی

بعد این اکثر اوقات بهم پیام میده و یه جوری رفتار میکنه نیس ک حرف زشت بزنه ن ولی انگار میخواد بگ ک دوسم داره ولی نمیگه خودش تا حالا نگفته بهم ولی اون یکی پسر خالم گفتا این دوستت داره یه رفتم به صورت مزاحمی بهش پیام داد بعد اون انقد بد حرف زد هنگ کردن ولی وقتی گ گفتم من فلانی خودش هنگ گف ببخشید واقعا نمیدونستم تویی فلان منم گفتم یکم کش بدم اذیتش کنم بعد یه بار گفت تو داستانت با بقیه ی فرق داره من چیزی نگفتم بهش ، من دلم براش میسوزه میگم گناه داره جواب بدم بهش آخه اون نه خاله ن دختر خاله و مامانمو مث خاله ی واقعیش میدونه خلاصه الان دوباره تو تلگرام بهم پیام داده من نمیخام برام مشکلی بشه تا دو روز دیگ ازدواج کردم این به همه بگ این فلانی یه روزی ب من پیام میداد الان من چیکار کنم خواهش میکنیم جواب بدید فکر کنید من خواهر کوچیکترتونم یا دخترتون بگید نصحیتی راه حلی

خودتو دست کم نگیر🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.