2777
2789

در چه وضعیتی بودید؟

مادرها می‌دونن با یه شکم بزرگ اپیلاسیون چقدر سخته، از طرفی برای روز زایمان مهمه تمیز باشی خصوصا زایمان طبیعی؛ شما چیکار کردید؟ چی پیشنهاد میکنید؟

با اینه و ژیلت😑

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

والا ژیلت استفاده کردم 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوره 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

ماه اخر ی روز درمیون شیو میکردم با ژیلت

روزی ک رفتم بیمارستانم قبلش دوش گرفتم رفتم ماماها میگفتن رفتی اپیلاسیون انگار براشون تمیز نبودن عادی تر بود😯😁🥴

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
جز ژیلت مگه راه دیگه داره تو بارداری با اون شکم و وضعیت؟

دقیقا منم سر زایمان اول ژیلت استفاده کردم، ولی وقتی موها درد میاد مخصوصا جای زخم خارش زیاد داره

گفتم شاید روش بهتری کسی سراغ داشته باشه

چون واقعا شکم نمیزاره آدم راحت اپیلاسیون کنه

فک کنم اگه کیسه آب پاره باشی ، نوره جواب نده

خب ژیلت بزن 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

فک کنم اگه کیسه آب پاره باشی ، نوره جواب نده

نوره هروقت استفاده کنی تا ماه دیگه نیاز نیست بزنی 

نوره هروقت استفاده کنی تا ماه دیگه نیاز نیست بزنی

واقعا ؟! چه عالی

بقیه ی پودر موبرها من استفاده کردم (تیزبر و اینا)

هفتگی باید استفاده کنم

شاید شما موهات خیلی کم پشته

ولی حتما امتحان میکنم، ممنون بابت پاسخگویی

واقعا ؟! چه عالیبقیه ی پودر موبرها من استفاده کردم (تیزبر و اینا)هفتگی باید استفاده کنمشاید شما موها ...

بله خواهرجان نوره اصل زرنیخ دار از عطاری بگیر عالیه ولی خییییییلی بوی ب شدت بدی میده