2777
2789

سلام بچه ها

من دبیرستانو چن سال پیش تموم کردم ولی نرفتم مدرک دیپلممو بگیرم 

الان باید برم کجا بگیریمش؟ همون مدرسه یا آموزش وپرورش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مدرسه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

برو مدرسه، بایگانی شده اونجا

ببخشبد من چندتاامتحانو پاس نتونسم بکنم موقع دیپلم گرفتن بخاطر طلاقم ک فوت پدرم کلا نابودشدم بنظرت چجوری میتونم الان ادامه بدم کجاباید برم؟چجوری ازمن امتحان میگیرن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ببخشبد من چندتاامتحانو پاس نتونسم بکنم موقع دیپلم گرفتن بخاطر طلاقم ک فوت پدرم کلا نابودشدم بنظرت چج ...

خواهش میکنم عزیزم 

خدا پدرتونو رحمت کنه، روحشون شاد و یادشون سبز 

امیدوارم از حالا به بعد حالت خوب باشه 🤍

عزیزم مدرسه بزرگسالان ازت امتحان میگیرن تا جایی که میدونم 

بازم سرچ کن، سوال کن 

ولی این چند تا امتحان رو میتونی توی مدرسه بزرگسالان پاس کنی و مدرکت رو بگیری 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

خواهش میکنم عزیزم خدا پدرتونو رحمت کنه، روحشون شاد و یادشون سبز امیدوارم از حالا به بعد حالت خوب باش ...

من اصلاتمیتونم زیست یاشیمی قبول بشم ابجی هیچ کتابی مخم دیگه یاری نمیده درصورتی ک معدلم موبت اول ۱۸بود رشتم تجربیه خیلی سخته بنظرت کمکم نمیکنن توامتحانام؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من اصلاتمیتونم زیست یاشیمی قبول بشم ابجی هیچ کتابی مخم دیگه یاری نمیده درصورتی ک معدلم موبت اول ۱۸بو ...

میتونی

فقط چون از فضا دور بودی این جور فکر میکنی 

نهایتا چند جلسه کلاس تقویتی بردار عزیزم 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.